Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Slog hovedet: AaB-angriber har det godt igen

Tom van Weert er endelig ved at være tilbage i fulde omdrejninger efter en hjernerystelse.

Der er i øjeblikket et øget fokus på hjernerystelser i fodboldens verden, og hvor drilske de kan være, kan man blandt mange andre spørge AaB-angriberen Tom van Weert om.

For halvanden måned siden slog hollænderen hovedet i en duel med en AGF-spiller, og siden har han ikke været i fulde omdrejninger eller kampdygtig. Nu lysner det dog endelig for den uheldige angriber.

Læs også:AaB-træners datter alvorligt syg: Tak til alle, der har tænkt på os

Tom van Weert har i denne uge trænet med på lige fod med holdkammeraterne i AaB, og snart kan han også gøre comeback på fodboldbanen.

- Jeg har ingen problemer efter træning længere. Når jeg vågner op, er jeg helt frisk, og det er det vigtigste. Tidligere i forløbet kunne jeg også træne lidt med, men så fik jeg problemer efter træningerne. Nu er jeg 100 procent frisk og rask, siger Tom van Weert til Nordjyske.

Læs også:Forfulgt af skader: Nu lysner det endelig for AaB-spiller

AaB møder HB Køge i pokalturneringen onsdag aften, men den kamp falder for tidligt for angriberen, der ikke er med i truppen. Det samme gælder i øvrigt Lucas Andersen, der pådrog sig en skade mod SønderjyskE i weekenden.

Næste opgave for AaB i Superligaen er på søndag mod topholdet FC Midtjylland. 

Læs også:Tidligere AaB- og Brøndby-spiller bliver sportschef i svensk klub

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - oktober

Læs også:Tidspunkt fastsat: Her skal der trækkes lod til pokalturneringens 5.runde