Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE er forberedt på syge spillere

I SønderjyskE krydser man fingre for, at ingen spillere bliver testet positiv for coronavirus, men klubben er forberedte på, at det kan ske.

Ingen spillere i Superligaen er endnu blevet testet positiv for coronavirus - i hvert fald ikke hvad offentligheden ved af. Men alle i Danmark er udsatte i øjeblikket, og det gælder også fodboldspillerne i landets bedste række.

Forhåbentlig er der ingen, der bliver ramt, men det er et muligt scenarie, og det er man også forberedt på i SønderjyskE, hvor spillerne har fået et individuelt træningsprogram, de skal passe, mens fodbolden ligger stille.

Læs også:Avis: Divisionsforeningen håber på Superliga-bold om halvanden måned

- Vi har sagt, at så snart en spiller begynder at føle nogle af de typiske symptomer på coronavirussen, som begyndende feber, ondt i halsen, hoste og andre symptomer, myndighederne har beskrevet, skal han kontakte os og vores læge med det samme. Så rykker vores læge ud med det samme og tjekker spilleren og afgør, hvad der skal ske, men spilleren følger selvfølgelig henstillingen om at isolere sig øjeblikkeligt, ligesom vi alle er blevet bedt om i Danmark, siger cheftræner Glen Riddersholm til Tipsbladet og fortsætter:

- Heldigvis er professionelle spillere vant til at være meget opmærksomme på, hvordan de har det. De er jo deres egen virksomhed, så der er vant til altid at lægge mærke til de mindste tegn og er virkelig sensitive, hvilket jeg mener konstruktivt og som noget særdeles positivt, ikke mindst i denne situation. Så vi er 100 procent forberedt på, hvis spillerne viser symptomer, hvilket vi heldigvis har været forskånet for indtil videre.

Læs også:SønderjyskE-spiller: Jeg savner at blive svinet til for min kaffe

- Men vi er forberedt på det mentalt. Hvorfor skulle vi ikke blive ramt, hvis denne virus spreder sig yderligere? Det kan ikke nytte noget, at vi bliver overraskede eller går og tror, vi er hævet over det her. Vi skal være beredt på, at situationen kan opstå.

Du kan læse hele interviewet med Glen Riddersholm i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.  

Læs også:SønderjyskE-keeper bor i Tyskland: Ramt af grænsekontrollen

Læs også:Målkonger: Urørlig på Superligaens bomber-trone

Læs også:Riddersholm: Når vi tager jobkasketten af, er vi alle bare mennesker