Video : Tipsbladet
Superliga

Stolt Thomasberg efter sejr: Vi bruger de forcer, vi har

Thomas Thomasberg siger efter 3-0 sejren over AaB, at holdet havde godt styr på alle detaljer, og at mandskabet sagtens kan spille fodbold.

Med en 3-0 sejr over gæsterne fra AaB snuppede Randers i dag sin fjerde sejr på stribe i Superligaen.

Randers-mandskabet var i kontrol i store dele af kampen, og den gameplan chefttræner Thomas Thomasberg havde lagt før kampen, den blev fulgt til punkt og prikke, sagde han efter sejren:

Læs også:Kusk efter nederlag: Hvis ikke vi kæmper, kommer vi til at tabe flere kampe

- Det var rigtig flot udført (gameplanen red.). Stor cadeau til drengene. Selv de mindste detaljer har de godt fat i, siger Thomas Thomasberg til Eurosport 2, som kun kunne pege på meget få ting, som kunne været gjort bedre i søndagens opgør:

- Det der var lidt ærgerligt var, at vi til pausen ikke havde et mere mål at give af, siger Thomasberg.

Randers gik til pausen med 1-0 inden de i starten af anden halveg kom en smule under pres. Her måtte Randers' målmand Patrik Carlgren i bogstavelig forstand redde hjemmeholdet, da han tog et straffespark. Herefter scorede Randers til 2-0 og senere 3-0, som blev kampens resultat - og det var Thomasberg selvfølgelig tilfreds med.

Læs også:Okore efter afklapsning: Generelt ikke en god præstation

- Det er jo fedt at se vores målmand redde det (straffesparket red.), og så er det jo også dejligt at kunne sidde lidt mere roligt til sidst, da vi første kommer foran 2-0.
Så forløber kampen jo egentlig igen ganske stille og roligt, siger Thomasberg, inden han en sidste gang roste mandskabet for den gode arbejdsindsats:

- Vi er en trup, som skal arbejde hårdt for tingene - og så kan vi også godt se, at når vi laver det hårde arbejde, så kan vi også godt spille fodbold. Vi bruger de forcer vi har, og dem får vi sat i spil i dag. Så jeg er stolt, siger Thomasberg til Eurosport 2.

Randers indtager nu fjerdepladsen i ligaen.

Læs også:Carlgren og Randers gav AaB en regulær afklapsning

Læs også:LIVE: Sådan gik det til da AaB mødte Randers

Læs også:Bedst og værst: Av en dag og vildt overskud