Video : Tipsbladet
Superliga

Sven-Göran Eriksson om Esbjerg: Jeg har aldrig hørt om det

Esbjerg fB fik Sven-Göran Eriksson tilbudt som ny træner, men svenskeren var ikke selv klar over det, siger han til Fotbollskanalen.

I denne tid leder Esbjerg fB efter ny cheftræner, og undervejs i det forløb har klubben fået tilbudt Sven-Göran Eriksson. Det kunne tipsbladet.dk fortælle tidligere torsdag.

De oplysninger ville klubbens sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, hverken be- eller afkræfte, da han fik dem foreholdt. Den svenske trænerlegende vil dog gerne selv fortælle, at han ikke vidste noget om det.

Læs også:Esbjerg fB blev tilbudt Sven-Göran Eriksson

- Det har jeg aldrig hørt noget om. Jeg har selvfølgelig hørt om klubben, men at jeg skulle være blevet tilbudt der er helt nyt. Det har jeg aldrig hørt, hverken fra agent eller klub eller noget, siger "Svennis" til Fotbollskanalen.

Hans seneste ansættelse var som landstræner for Filippinerne, som han forlod i januar, men den 71-årige træner er ikke gået på pension. Hvis der dukker noget op, siger han, er han klar til at tage jobbet, enten som træner eller sportsdirektør.

Læs også:Rumænsk storklub bekræfter interesse for EfB-angriber: Afhænger af prisen

Eriksson har været vidt omkring i sin trænerkarriere. Han kan skrive Benfica, Manchester City, Leicester City og to klubber i Kina på cv'et, mens han også har stået i spidsen for landsholdene fra England, Mexico og Elfenbenskysten.

Det blev dog ifølge tipsbladet.dk's oplysninger aldrig til en decideret flirt med Esbjerg. Vestjyderne takkede pænt nej til muligheden for at få Sven-Göran Eriksson som afløser for John Lammers.

Indtil videre vikarierer Lammers' assistent, Claus Nørgaard, i jobbet, men både han og klubben har slået fast, at der skal findes en anden permanent løsning.

Læs også:Optakt: FC København - Esbjerg fB

Læs også:Tidligere EfB-spiller sættes i forbindelse med cheftrænerjobbet i klubben