Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Svensk profil overvejer skifte: Brøndby og FCK vil nok ikke have mig

Marcus Danielson er en vigtig spiller på det Djurgården-mandskab, der har kurs mod det svenske mesterskab. Han overvejer et skifte, men forventer ikke at høre fra hverken Brøndby IF eller FC København.

Den 30-årige svenske midtstopper Marcus Danielson tørner i øjeblikket ud for Djurgården, der med seks runder tilbage af Allsvenskan har kurs mod mesterskabet. Danielson har en stor aktie i den aktuelle førsteplads og har spillet fast hele sæsonen - han bærer tilmed anførerbindet i hovedstadsklubben.

Marcus Danielson har tilbragt hele sin karriere i svensk fodbold, men han overvejer et skifte til udlandet her, hvor han nærmer sig fodboldkarrierens efterår, og over for podcasten Lundh på Fotbollskanalen bekræfter han, at der tidligere har været interesse fra Danmark.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Det ligner en håbløs opgave for rekord-Kent

Det fristede dog ikke den svenske midtstopper, og det gør det fortsat ikke. De eneste to klubber, der potentiet kan lokke ham over Øresund, forventer han ikke at høre fra.

- For mig har det ingen interesse at spille i Norge eller Danmark, for Allsvenskan er speciel. Bare se på publikum og interessen omkring kampene. Sådanne kampe kan man ikke spille i de to lande. Det er vel kun, når FCK og Brøndby møder hinanden, og jeg tvivler på, at nogle af de to klubber vil købe mig, siger Marcus Danielson til det svenske medie.

Læs også:FCK langt foran konkurrenterne: Her er Superliga-klubbernes spillerbudget

Forsvarsspilleren forlængede sin kontrakt med Djurgården for godt to måneder siden, således parterne nu har papir på hinanden frem til udgangen af 2022. Marcus Danielson har i store dele af sæsonen dannet stopperduo med den tidligere FCK-spiller Erik Berg (dengang Erik Johansson), men han er skadet i øjeblikket.

Før skiftet til Djurgården slog Marcus Danielson sine folder i GIF Sundsvall. 

Læs også:Ny AaB'er vil revanchere AGF-blamage: Alt skal gøres bedre

Læs også:FCK-lodtrækning sendte Hillerød på den anden ende: Vildeste 24 timer

Læs også:Brøndby-træner vil tage Johan Larssons plads op til overvejelse