• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ny AaB'er vil revanchere AGF-blamage: Alt skal gøres bedre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB møder FC Nordsjælland på søndag, og der er rigeligt at forbedre. Heldigvis mener Iver Fossum, at holdet ved, hvad det gjorde forkert mod AGF.

Af Anders Dehn

Det gik ellers lige så godt for AaB. Holdet havde banket AC Horsens 5-0, slået FC København 1-0 og cruiset forbi Nørresundby FB med 8-0 i Sydbank Pokalen. Men så gæstede nordjyderne Ceres Park i Århus.

Mustapha Bundu lavede hattrick, og så tabte AaB 3-0. Det var holdets største nederlag siden februar måned, og det var udslaget af en kamp, hvor alt gik galt. Så når AaB møder FC Nordsjælland på søndag, er Iver Fossum opsat på at få revanche.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - AaB

- Alt skal gøres bedre end mod AGF. Vi spillede en dårlig kamp, og vi skal være meget bedre i mange facetter. Heldigvis ved vi, hvad vi gjorde forkert, så vi ved, hvad vi skal arbejde på. Vi skal blandt andet være meget bedre i spillet med bolden og være skarpere i omstillinger - både offensivt og defensivt, siger han til klubbens hjemmeside.

- Men det bliver en helt anden kamp på søndag, så vi skal frem til søndag forberede os godt på, hvad der venter os, og så skal vi bare lære af nederlaget i søndags og levere en god præstation mod FC Nordsjælland. Det er jeg også sikker på, at vi kan.

Læs også:David Nielsen om AaB-indkøb: Jeg er overrasket over, han ender i Danmark

Efter nederlaget til AGF ligger AaB nu på sjettepladsen i Superligaen - a point med netop FC Nordsjælland, der altså kan snige sig ind i top 6 med en sejr. Omvendt kan AaB overhale både OB, AGF og Brøndby IF, hvis holdet selv vinder, og alle de andre resultater flasker sig.

Fossum og co. gæster Right to Dream Park i Farum søndag klokken 14.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.