Video : Tipsbladet
Superliga

Thomasberg inden Lyngby: Vi har revanche til gode

Vi har revanche til gode, siger Thomas Thomasberg til Randers Amts Avis inden søndagens opgør mod Lyngby, hvor han vil tilbage på sporet i Superligaen.

Søndag middag skal Randers FC forsøge at finde sin gode Superliga-form igen, efter man har tabt de seneste to kampe.

Dagens modstander hedder Lyngby, og selvom det på papiret ligner en mere overskuelig opgave end de senste to (FCM og Brøndby), så kan mandskabet på Sjælland nemlig godt give kronjyderne problemer.

Læs også:Optakt: Randers FC - Lyngby Boldklub

I seneste kamp mellem de to mandskaber, der blev spillet i august, vandt Lyngby nemlig 2-0, og derfor bliver det en yderst spændende kamp mellem de to mandskaber, som også næsten ligger klods op ad hinanden i tabellen - kun ét point adskiller dem.

Randers' træner Thomas Thomasberg har da også brugt tid på at fortælle spillerne, at der venter en svær opgave:

- Vi har da brugt nederlaget lidt i omklædningsrummet til at minde spillerne om, at det er en kamp, hvor vi har revanche til gode. Vi havde en hård dag derovre sidst, selvom vi ikke var helt uden chancer, siger Thomas Thomasberg, siger Thomas Thomasberg til Randers Amts Avis, som dog også understreger, at han mener, at begge hold er to vidt forskellige steder siden sidst de mødtes, og at Randers igen skal finde den solide stabilitet, de har vist i efteråret.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Kampen mellem Lyngby og Randers er søndagens tidlige kamp i Superligaen, og der er kickoff klokken 12:00.

Læs også:Gammel kending kigger forbi: VM-keeper træner med i Randers

Læs også:Priske inden AaB-brag: Vi tager til Aalborg for at dominere

Læs også:Karantæner - hvem er ude?