• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tidligere Superliga-træner tilbudt vanvidskontrakt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tidligere Superliga-træner kan blive mangemillionær i Saudi-Arabien.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere Vejle-træner Constantin Gâlcă har i foråret haft succes i polsk fodbold, hvor han står i spidsen for Radomiak Radom.

Rumæneren blev hyret med seks kampe tilbage af sæsonen med ét eneste formål, og det var at sikre klubben en sæson mere i den bedste række, hvad der var lige på vippen, da Constantin Gâlcă tiltrådte. Missionen lykkedes for den tidligere VB-chef, der vandt tre af sæsonens sidste seks kampe.

Det har gjort Constantin Gâlcă til en attraktiv træner, og det gælder ikke bare i Polen, hvor man selvsagt er imponeret over det arbejde, han har udført på kort tid i en nedrykningstruet klub.

Det rumænske medie Playsport skriver, at Constantin Gâlcă har modtaget hele to tilbud fra klubber i Saudi-Arabien, og ikke overraskende er det svimlende beløb, der står i kontrakten. 

Constantin Gâlcă vil kunne tredoble sin nuværende løn og tjene over 10 millioner kroner om året, hvis han vælger at tage til Saudi-Arabien. Ifølge Playsport er den tidligere Vejle-træner - ikke overraskende - fristet af de lukrative tilbud, og han vil tage en beslutning om fremtiden inden længe.

51-årige Constantin Gâlcă er et velkendt navn i Saudi-Arabien, hvor han tidligere har stået i spidsen for tre klubber - Al-Taawoun, Al-Fayha og Al-Hazem.

Rumæneren var cheftræner i Vejle Boldklub fra 2019 til 2021, og han tog jyderne fra den næstbedste række og op i Superligaen.