• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Tilbud på bordet: Arsenal vil stadig have Real Madrid-spiller

Foto: Getty Images

Arsenal skulle fortsat være klar på at hente Lucas Vazquez, men risikerer at blive overbudt.

Af plbold.dk

Real Madrid gik shopamok på sommerens transfermarked og hentede adskillige store spillere, og det har typisk den effekt, at en række andre profiler bliver overflødige.

Det skulle være tilfældet med Lucas Vazquez, der angiveligt har fået besked på, at han frit kan forlade den spanske kongeklub til januar.

Og ifølge El Desmarque skulle Arsenal være blandt de europæiske storklubber, som netop nu skulle stå og vifte med et tilbud til den spanske spiller.

Bayer Leverkusen og AS Roma bliver nævnt som to andre interesserede parter, og særligt sidstnævnte skulle lige nu stå med de bedste kort på hånden.

Roma er ifølge El Desmarque parate til at matche Lucas Vazquez' lønkrav samt betale Real Madrid €20 millioner.  Rapporten antyder, at Arsenal i skrivende stund ikke er parate til at matche det bud.

Premier League-storklubben skulle dog fastholde interessen,  som angiveligt kan spores helt tilbage til sommeren. Dengang krævede Real Madrid op mod €40 millioner for Vazquez, så måske Arsenal får held med at presse prisen yderligere ned.

Superliga

Mere Superliga

Fokus