Video : Tipsbladet
Superliga

Tøver ikke med at bruge Corlu mod Brøndby: Jeg kan stole på Rezan

Superliga-klubben Lyngby gæster søndag Brøndby IF, og her skal Rezan Corlu op mod den klub, der ejer ham, og som gerne ville have haft Corlu tilbage i januar. Christian Nielsen fra Lyngby tøver dog ikke med at gøre brug af den dygtige midtbanespiller.

I efteråret var Rezan Corlu på banen og spillede alle 90 minutter, da Lyngby tabte med 0-3 hjemme til Brøndby, men når der er returkamp på søndag i Brøndby, er det spørgsmålet, om den teknisk stærke midtbanespiller er med.

Det er ren spekulation, men ikke desto mindre en spekulation, der kommer i kølvandet på en lidt turbulent vinter, hvor Brøndby ønskede at få Corlu tilbage fra det lejeophold i Lyngby, der løber frem til sommer, og hvor Corlu også selv gerne ville have været tilbage. Han skrev tilmed under på en kontraktforlængelse i Brøndby i løbet af vinterpausen.

Men tilbage til Brøndby kommer han altså først til sommer, så hvis han er med på søndag, er det altså som gæst. Spørgsmålet er så, om han er med, eller om Lyngby har i sinde at lade ham sidde over.

- Når vi siger A, må vi også sige B. Rezan er et aktiv for os, der gør sæsonen færdig her og er på lige fod med alle andre. Så der er spilletid, hvis vi vurderer, han er god nok i forhold til gameplanen. Vi ser ikke bare bort fra Rezan i den her kamp, lyder vurderingen fra træner Christian Nielsen til tipsbladet.dk.

Læs også:Imponerede til prøvetræning: AaB præsenterer canadisk angriber

Cheftræneren forklarer, at Rezan Corlu har nogle særlige spidskompetencer. Det er sådan nogle kvaliteter, man kan få brug for i et opgør mod Brøndby.

- Vi ved jo, hvad han kan, og han er god dreng, der har været her i 20 måneder godt og vel. Han er interesseret i at gøre tingene færdige, og vi har tillid til, at han hjælper alt det, han kan. Det er en dygtig spiller, som vi har formået at få ind i et kollektiv. Han formår at finde de rigtige rum og spille de rigtige bolde. Kontinuiteten har båret frugt, lyder vurderingen fra Lyngbys træner.

Corlu startede på bænken, da Lyngby tabte første kamp i foråret til FC Midtjylland på udebane, og så var han med fra start hjemme mod Esbjerg, hvor Lyngby vandt med 2-0. Her scorede Corlu også.

Hvis Rezan Corlu spiller, er træner Christian Nielsen ikke et sekund i tvivl om, at han får en helstøbt indsats fra spilleren, hvis kommende klub - altså Brøndby - kæmper benhårdt for at komme i top tre.

Læs også:Medie: AaB skriver kontrakt med 21-årig angriber fra Canada

- Vi har i bund og grund tillid til, at vi kan stole på spilleren. Jeg føler, jeg kan stole på Rezan. Han har kigget mig og os dybt i øjnene, og vi har forsøgt at forudsige, hvad der kan ske sådan en dag, når man kan blive mødt af lidt udfordringer. Men vi forsøger at klæde ham på til det, der venter, og vi har tillid til ham. Der er ikke grund til andet.

- Det er ikke noget, der bekymrer mig, selv om jeg forstår scenariet. Det ligger ikke til ham at optræde sådan - hverken som professionel eller som person. Han er dybt involveret og vil gøre tingene færdige i Lyngby.

Før opgøret er der fire point mellem de to hold, så kan Lyngby vinde i Brøndby, kommer Brøndby potentielt i problemer i forhold til top seks-placeirngen, mens Lyngby åbner døren på vid gab.

Om opgøret så bliver med eller uden Rezan Corlu, bliver først besvaret på søndag, når opgøret går i gang 16.00.

Læs også:Mikkel Kaufmann glæder sig til Celtic-brag: Det er utrolig vildt

Læs også:Rezan Corlu glæder sig over startplads: Jeg vil vise, at man kan stole på mig

Læs også:Superliga-spørgsmål: Bliver Rezan Corlu påvirket af omstændighederne?

Læs også:Johan Larsson jubler: Rette timing at vende tilbage til min hjerteklub