Video : Tipsbladet
Skandinavien

Johan Larsson jubler: Rette timing at vende tilbage til min hjerteklub

Svenske Johan Larsson er vendt tilbage til sin første professionelle klub, og han er glad for i en alder af 29 år at vende "hjem".

IF Elfsborg vandt senest det svenske mesterskab i 2012, og med på holdet dengang var højre back Johan Larsson, der nu gør comeback i Allsvenskan-klubben. Det gør Larsson, efter han denne vinter forlod Brøndby IF, hvor aftalen løb ud, for i stedet at skrive under på en kontrakt med den klub, der udviklede Larsson.

Svenskeren har fået en treårig aftale, og han er utrolig glad for at være tilbage.

Læs også:Officielt: Elfsborg henter tidligere Brøndby-anfører hjem

- Det føles fantastisk. Det har været i mine tanker - lige siden jeg smuttede - at jeg en dag skulle tilbage til min hjerteklub. Nu føles det, som om timingen er rigtig til at vende tilbage, siger Johan Larsson til IF Elfsborgs hjemmeside.

Larsson skfitede til Brøndby i starten af 2015 og udviklede sig til en stor profil på holdet. Da aftalen mellem parterne løb ud første gang 31. december 2018, valgte Johan Larsson at prøve sig af i Frankrig og Guingamp. Det blev et flopskifte, hvor Larsson ikke kunne komme på holdet, der rykkede ud af rækken et halvt år senere. Larsson blev fritstillet i sommer og vendte tilbage til Brøndby, men fandt aldrig helt rytmen.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Bliver Rezan Corlu påvirket af omstændighederne?

Johan Larsson og den danske klub snakkede længe forlængelse, men i stedet valgte den 29-årige højre back, der har seks A-landskampe på cv'et, at vende retur til Sverige og IF Elfsborg.

- Det er nogenlunde den samme Johan, der vender tilbage. Jeg er nogle år ældre, måske lidt klogere og har masser af erfaring. Jeg føler, jeg har meget at give, hvilket også er en af årsagerne til, at jeg kommer hjem nu. Jeg ville ikke komme hjem, hvis jeg følte mig mæt og færdig med fodbold. Jeg kommer, fordi jeg føler, jeg kan bidrage, og det mener jeg, at jeg kan, siger han.

Larssons nye klub sluttede sidste sæson som nummer otte. Da ligaen følger kalenderåret, er det en helt ny sæson, Larsson og Elfsborg indleder i april. 

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - FC Nordsjælland

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Optakt: AC Horsens - Randers FC