Ligue 1

Pressede PSG sikrede sæsonens første sejr i overtiden

Julian Draxler blev den store helt for Paris Saint-Germain, da holdet onsdag vandt for første gang i sæsonen.

Onsdag blev dagen, hvor Paris Saint-Germain vågnede op til en smule dåd i den bedste franske fodboldrække, Ligue 1.

Efter nederlag i sæsonens første to kampe tog Champions League-finalisterne den første sejr, da Metz på et mål dybt inde i overtiden blev besejret med 1-0.

Julian Draxler endte som den store helt og matchvinder. Tyskeren stod for kampens ene mål og sikrede altså hovedstadsklubben dens første tre point.

Neymar var ikke med i den smalle sejr efter at have været en af tre PSG-spillere, der blev udvist i søndagens kamp mod Marseille efter en større omgang tumult i kampens overtid.

Men selv om hovedstadsklubben havde profiler som Mauro Icardi, Angel Di Maria og Julian Draxler på banen, skulle der gå 92 og et halvt minut, før PSG's stjernebesatte mandskab fik bolden i mål.

Angel Di Maria sendte et fladt indlæg ind i feltet. Metz-keeper Alexandre Oukidja parerede bolden ud i feltet, hvorfra Julian Draxler nemt kunne pande bolden i et tomt mål.

Sejren blev sikret i undertal. Cirka midtvejs i anden halvleg fik Abdou Diallo sit andet gule kort og blev udvist. Med få minutter tilbage af den ordinære spilletid blev Juan Bernat så skadet, men PSG havde allerede skiftet ud af tre omgange og kunne derfor ikke sende en ny spiller på banen.

Alligevel lykkedes det at score målet, som sikrede en smal sejr.

Paris Saint-Germain møder søndag Kasper Dolberg og Nice i holdets næste ligakamp.