Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Ung FCM-keeper sammenligner sig selv med Rønnow

Ifølge Valdemar Birksø Thorsen minder han om Frederik Rønnow, som han flere gange er blevet sammenlignet med.

Frederik Rønnow bliver lørdag hyldet fra nær og fjern for hans pragtfulde præstation i fredagens opgør mod Bayer Leverkusen. 

De gode takter kan gå hen og blive startskuddet til danskerens helt store gennembrud i udenlandsk fodbold, som har ventet på sig på grund af skader og bedre konkurrenter. 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem bliver vindere og tabere i TV-lotteriet?

Det kan også være, at vi inden længe for en ny Frederik Rønnow at se hjemme i Superligaen. I hvert fald fortæller FC Midtjyllands U19-keeper Valdemar Birksø Thorsen, at han ofte er blevet sammenlignet med Frankfurt-keeperen, da de har samme gode reaktionsspil. 

Herning Folkeblad har spurgt ham, hvem han selv vil sammenligne sig med. 

Læs også:Tjener allerede millioner: FCM vil fordoble indbringende trøjesalg

- Frederik Rønnow. Det har jeg i hvert fald tidligere fået at vide, og det må være på grund af hans reaktionsspil, da det var en af hans klare spidskompetencer og ligeledes en af mine spidskompetencer. Udover det har vi også lidt samme statur, siger han. 

Valdemar Birksø Thorsen er indtil videre et ubeskrevet blad i Superligasammenhæng, men hvis han i fremtiden er i stand til at levere på Frederik Rønnows niveau, venter der nok en stor karriere. 

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Læs også:Storrost Rønnow jubler efter pragtpræstation: Endelig kunne jeg vise mig frem

Læs også:Frederik Rønnow er topmotiveret: Min situation er vendt 180 grader