Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Vejle-profil er en af Europas varmeste angribere

Vejle-profilen Kjartan Finnbogason er med på listen over de mest målfarlige angribere i Europa indtil videre i denne sæson. Casper Nielsen er også fint placeret.

Vejle-angriberen Kjartan Finnbogason har scoret 10 mål i 12 ligakampe i denne sæson, og det gør ikke bare islændingen til topscorer i NordicBet Ligaen - det gør ham også til én af de hotteste angribere i europæisk fodbold mål på scoringsgennemsnit.

Avisen The Courier har listet de 23 flittigst scorende spillere op fra de to bedste rækker i Skotland, England, Tyskland, Holland, Danmark, Rusland, Frankrig, Belgien, Spanien, Portugal, Italien og Tyrkiet, og her er Kjartan Finnbogason højt placeret med et snit på 0,83.

Læs også:Tidligere Superliga-spiller var ramt af angst og depression: Du er jo ved at dø

Vejle-angriberens navn figurer sammen med blandt andre Robert Lewandowski, Sergio Aguero, Ciro Immobile og sågar danske Casper Nielsen, der med fem mål i 10 kampe for belgiske Union Saint Gilloise lige akkurat også er med blandt de 23. Casper Nielsens placering er især imponerende fordi, at danskeren er midtbanespiller. 

Europas hotteste angriber slår til dagligt sine folder i skotsk fodbold for Dundee United. 24-årige Lawrence Shankland har scoret 13 mål i otte kampe, og snittet på 1,63 er der ingen, der kan måle sig med.

Læs også:FC Fredericia er klar til Superliga: Vi har drømt om det siden 2010

Tættest på er Bayern München-stjernen Robert Lewandowski med et snit på 1,57 takket være 11 mål i syv kampe. Nummer tre på listen er PSV-kometen Donyell Malen med 1,11 i snit.

Du kan se listen her. 

Læs også:Finnbogason-hattrick sender Vejle til tops

Læs også:Hobro-spiller tæt på udløb: Vi ser hinanden lidt an

Læs også:Hemmelighedsfuld Brøndby-bøddel bomber løs i 1. division