• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Hobro-spiller tæt på udløb: Vi ser hinanden lidt an

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Frans Dhia Putros har kontraktudløb i Hobro IK til nytår, og han ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer.

Af Ole Hoffskov

Hobro-spilleren Frans Dhia Putros har været skadet i det meste af 2019, og derfor står han blot noteret for én kamp fir himmerlændingene i indeværende kalenderår. I sidste sæson spillede han den første af to playoff-kampe mod Vejle Boldklub for at undgå nedrykning. 

Forsvarsspilleren tilbragte en stor del af sommeren i Qatar for at blive sin seneste skade kvit, og det er han nu blevet, så han igen kan vise sig frem for Peter Sørensen og resten af trænerteamet i Hobro.

Tidspunktet er også særdeles velvalgt.

Frans Dhia Putros har nemlig kontraktudløb ved årsskiftet, og han spiller dermed for fremtiden de kommende uger. Om den ligger i Hobro eller et andet sted er fortsat uvist.

Læs også:Malmö-AC om Niels Frederiksen: Jeg fik så meget tillid fra ham

- Status lige nu er, at vi har diskuteret det en lille smule, og vi ser hinanden lidt an. Det er ikke mit fokus lige nu. Jeg tænker kun på, at jeg skal tilbage for fuld damp efter en lang periode med skader, og så må vi tage en snak om fremtiden på et senere tidspunkt, siger Putros til tipsbladet.dk.

Så du har ikke afskrevet klubben, og du føler ikke, at den har afskrevet dig?

- Ja, jeg føler hverken det ene eller det andet. Vi skal have afklaret tingene, inden vi går på vinterferie, og der er nogle måneder til endnu, så jeg stresser ikke og fokuserer som sagt kun på at præstere på banen. 

26-årige Frans Dhia Putros har været kampklar i et par uger, og det er også blevet til minutter for reserveholdet, men altså endnu ikke i Superligaen.

Læs også:Hobro-spiller om trist 2019: Uheld på uheld og en smule dumhed

Det kan forsvarsspilleren på mange måder godt forstå.

- Holdet har gjort det virkelig godt, og så er det selvfølgelig naturligt, at man som træner ikke skifter så meget ud. Peter har kørt meget med de samme 11 spillere, og det giver jo god mening. Jeg fokuserer på at gøre det godt til træning hver eneste dag, og så kan man jo håbe, der falder en startplads af til mig før jul, lyder det fra Frans Dhia Putros. 

Hobro-spilleren har tidligere tørnet ud for AGF, Silkeborg IF og FC Fredericia. Han er udtaget til Hobros opgør mod Lyngby Boldklub fredag aften. 

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Tidligere Premier League-målmand træner med i FC København

Læs også:Hillerød-spiller scorede mod FCK: Sjovt for en Brøndby-fan som mig