Zorniger: FCK har fortjent deres mange penge
Foto: Brondby.com
Superliga

Zorniger: FCK har fortjent deres mange penge

Brøndby-træner Alexander Zorniger beklager sig ikke over, at rivalen FC København har flere penge på kontoen. Han respekterer måden, FCK har tjent dem.

Brøndby IF forsvarede søndag førstepladsen i Superligaen med 1-1 hjemme mod arvefjenden FC København. Gæsterne fra Østerbro er forsvarende danske mestre og råder over den dyreste trup i Danmark, så de vil i langt de fleste kampe være storfavoritter, men det er ikke noget, Brøndby-træner Alexander Zorniger beklager sig over.

Opgøret mod FCK var hans første derby i spidsen for Brøndby, og han noterede sig en meget stærk modstander.

- Jeg synes, FCK indiviudelt er meget stærke. De er fysisk stærke, og så udstråler de en tro på, at de kan score til hver en tid. Prøv også at se, hvem de bringer i spil fra bænken - de har så afgjort den stærkeste trup i Danmark. De har også de fleste penge, men dem har de tjent de seneste mange sæsoner i Europa, så det er velfortjente penge, siger Alexander Zorniger. 

Han er tilfreds med resultatet og det faktum, at Brøndby kom tilbage efter at have været bagud.

- Vi var under pres fra starten og fandt ikke hullerne mellem deres linjer. Vi var oppe mod en god modstander med en masse rutine og fysisk styrke, så det var stærkt at komme tilbage i anden halvleg. Jeg synes, 1-1 var okay. Det er altid godt, når man som træner får syn for, at holdet er i stand til at slå tilbage, siger tyskeren og tilføjer:

- Jeg synes, vi skridt for skridt har præsteret bedre, men det er stadig vigtigt, at vi får mulighed for at træne sammen. Der var mange situationer i dagens kamp, som jeg synes, vi kan håndtere bedre. Vi skal stå tættere sammen, have bedre timing i genpresset osv. 

Andrija Pavlovic og Andrew Hjulsager scorede målene i 1-1-opgøret.