OB tæt på VM-spiller

OB er tæt på at hente amerikansk landsholdsspiller, der skal styrke forsvaret efter afgangen fra Jonas Troest.

Tipsbladet.dk erfarer, at OB er tæt på at hente den amerikanske landsholdsspiller Clarence Goodson, der i øjeblikket er på kontrakt i norske IK Start.

Den 193 centimeter høje forsvarsspiller er en klar profil i sin nuværende klub men har kontraktudløb, når den norske sæson slutter senere på året.

I øjeblikket skal de to klubber være i forhandlinger omkring en mindre transfersum, hvilket man dog ikke ønsker at bekræfte i IK Start.

- Jeg kan ikke bekræfte nogen forhandling. Jeg kommenterer ikke på eventuelle handler med vores spillere, siger sportslig administrativ leder i IK Start Rune Jakobsen til tipsbladet.dk

Clarence Goodson har kontraktudløb til november. I er ikke i gang med at forlænge med spilleren?

- Det er korrekt, siger Jakobsen.

Læs også: OB: Ny forsvarsspiller inden for en uge

Clarence Goodson har spillet 14 landskampe for USA - de otte er spillet siden november 2009, og den 193 centimeter høje forsvarsspiller var med i den amerikanske VM-trup, der nåede frem til ottendedelsfinalerne i Sydafrika. Selv om Clarence Goodson var i kamp i alle USAs opvarmningskamp frem mod VM, blev det ikke til spilletid i selve turneringen.

Han er en af vores bedre spillere, og han har gjort det virkelig godt for os, siger Rune Jakobsen.

- I og med at I ikke er i forhandlinger om en ny kontrakt, er det sidste chance for at få penge for ham, så det ligner vel et salg?

- Det er rigtigt, at vi enten kan sælge nu eller lade kontrakten løbe ud senere på året, men som sagt vil jeg ikke kommentere på handler, lyder det fra den sportslige leder.

Tipsbladet.dk er informeret om, at Clarence Goodson meget gerne vil til Danmark, hvor forskerordningen stadig kan sikre lav skat for udenlandske idrætsudøvere.

Clarence Goodson har været fast mand i forsvaret hos IK Start siden, han blev hentet fra FC Dallas i 2008. På trods af sin plads i det centrale forsvar, er Clarence Goodson ganske målfarlig. Han har scoret i de to seneste kampe for IK Start - senest i søndags, hvor han også til norske medier gav udtryk for, at et klubskifte i indeværende transfervindue sagtens kan komme på tale. I alt har Goodson scoret ni ligamål i 57 kampe for den norske klub.

Clarence Goodson er 28 år og spillede sidste år på det amerikanske landshold under de nord- og mellemamerikanske mesterskaber, hvor han efter turneringen blev kåret til turneringens hold. Goodson har scoret to gange i nationaldragten.

OB's direktør Kim Brink er onsdag citeret i Ekstra Bladet for, at han regner med at have en ny forsvarsspiller på plads inden for den næste uge.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

FCV tromlede Svebølle efter pausen

19:35 FC Vestsjælland slog stensikkert Svebølle fra 2. Division med 5-1 i DBU Pokalen. Fire af FCV-målene faldt i anden halvleg. Læs mere
 

Hjulmand drømmer stadig om Bjelland

18:22 En aftale mellem Mainz og Andreas Bjelland blev egentlig begravet, men nu har Kasper Hjulmands tyske klub fundet skovlen frem. Læs mere
 

Optakt: FC Nordsjælland - Brøndby IF

17:44 Profilerne står i kø hos FC Nordsjælland og Brøndby - hvem har forberedt sig bedst til søndagens opgør på Farum Park? Læs mere
 

Daniel Wass: Masser af interesse for mig

12:22 Der er stor interesse for danske Daniel Wass fra europæiske klubber, nu håber han, interessen kan veksles til et konkret tilbud. Læs mere
 

Knudsen vil bruge landsholdet som springbræt

12:12 Jonas Knudsen håber på, at landsholdsudtagelsen kan gøre ham attraktiv for europæiske klubber. Læs mere