OB tæt på VM-spiller

OB er tæt på at hente amerikansk landsholdsspiller, der skal styrke forsvaret efter afgangen fra Jonas Troest.

Tipsbladet.dk erfarer, at OB er tæt på at hente den amerikanske landsholdsspiller Clarence Goodson, der i øjeblikket er på kontrakt i norske IK Start.

Den 193 centimeter høje forsvarsspiller er en klar profil i sin nuværende klub men har kontraktudløb, når den norske sæson slutter senere på året.

I øjeblikket skal de to klubber være i forhandlinger omkring en mindre transfersum, hvilket man dog ikke ønsker at bekræfte i IK Start.

- Jeg kan ikke bekræfte nogen forhandling. Jeg kommenterer ikke på eventuelle handler med vores spillere, siger sportslig administrativ leder i IK Start Rune Jakobsen til tipsbladet.dk

Clarence Goodson har kontraktudløb til november. I er ikke i gang med at forlænge med spilleren?

- Det er korrekt, siger Jakobsen.

Læs også: OB: Ny forsvarsspiller inden for en uge

Clarence Goodson har spillet 14 landskampe for USA - de otte er spillet siden november 2009, og den 193 centimeter høje forsvarsspiller var med i den amerikanske VM-trup, der nåede frem til ottendedelsfinalerne i Sydafrika. Selv om Clarence Goodson var i kamp i alle USAs opvarmningskamp frem mod VM, blev det ikke til spilletid i selve turneringen.

Han er en af vores bedre spillere, og han har gjort det virkelig godt for os, siger Rune Jakobsen.

- I og med at I ikke er i forhandlinger om en ny kontrakt, er det sidste chance for at få penge for ham, så det ligner vel et salg?

- Det er rigtigt, at vi enten kan sælge nu eller lade kontrakten løbe ud senere på året, men som sagt vil jeg ikke kommentere på handler, lyder det fra den sportslige leder.

Tipsbladet.dk er informeret om, at Clarence Goodson meget gerne vil til Danmark, hvor forskerordningen stadig kan sikre lav skat for udenlandske idrætsudøvere.

Clarence Goodson har været fast mand i forsvaret hos IK Start siden, han blev hentet fra FC Dallas i 2008. På trods af sin plads i det centrale forsvar, er Clarence Goodson ganske målfarlig. Han har scoret i de to seneste kampe for IK Start - senest i søndags, hvor han også til norske medier gav udtryk for, at et klubskifte i indeværende transfervindue sagtens kan komme på tale. I alt har Goodson scoret ni ligamål i 57 kampe for den norske klub.

Clarence Goodson er 28 år og spillede sidste år på det amerikanske landshold under de nord- og mellemamerikanske mesterskaber, hvor han efter turneringen blev kåret til turneringens hold. Goodson har scoret to gange i nationaldragten.

OB's direktør Kim Brink er onsdag citeret i Ekstra Bladet for, at han regner med at have en ny forsvarsspiller på plads inden for den næste uge.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Podolski afgjorde underholdende London-derby

15/04 Med to mål var Lukas Podolski den helt store oplevelse for Arsenal, da The Gunners slog bysbørnene fra West Ham med 3-1 tirsdag aften. Læs mere
 

Avis: Liverpool vil forgylde Sterling

15/04 Liverpool vil belønne Raheem Sterling med en markant lønforhøjelse. Læs mere
 

DHF: Tror Wilbek får aftale med Brøndby

15/04 Dansk Håndbold Forbund, DHF, tror, at Ulrik Wilbek indgår en aftale med Brøndby - og det hilser forbundet meget velkommen. Læs mere
 

Ivrig Boilesen forkorter ferien

15/04 Nicolai Boilesen er ivrig efter at være i god form til næste sæson. Derfor har han valgt at holde en kortere ferie end sine holdkammerater. Læs mere
 

Ronaldo definitivt ude af El Clasico

15/04 Real Madrid må undvære Cristiano Ronaldo, der ikke er blevet klar til finalen i Copa del Rey mod Barcelona. Læs mere