Superliga

Fem Tippeliga-emner til Superligaen

Flere Tippeliga-spillere er rygtet til Superligaen i denne vinter, men hvem er egentlig de fem mest interessante? Tipsbladet.dk giver svaret.

Januars transfervindue nærmer sig, og de senere år har de danske Superliga-klubber kigget oftere og oftere efter mulige forstækninger i den norske Tippeliga. Igen i år har spillere som Even Hovland, Joakim Våge Nilssen, Makhtar Thioune og Mos været rygtet til danske klubber. Men hvem er egentlig de fem største Superliga-emner i Tippeligaen lige nu?

Læs også: Superliga-emner på Årets Hold i Norge

David Nielsen arbejder som ekspert på norsk fodbold på broderlandets TV2, og her har han set utallige Tippeliga-kampe i denne sæson. Den tidligere danske målkonge er da heller ikke i tvivl om, hvilke fem spillere, der har størst Superliga-potentiale i Tippeligaen lige nu. Det eneste problem er priserne.

- Der er lidt stille i øjeblikket. Jeg tror, klubberne har lidt for høje forventninger til, hvad de skal have for spillerne. Sådan en spiller som Even Hovland, ham vil man kunne få fra Sogndal for omkring fem millioner kroner, og det er et rigtig godt køb, siger David Nielsen til tipsbladet.dk.

Se på de næste fem sider, hvem vi måske kan få at se i Superligaen allerede i marts, når dansk fodbold igen ruller på højeste plan.

Nummer 5: Landsholdsprofilens lillebror
Nummer 4: Den nye Yeboah
Nummer 3: Den norske Niclas Jensen
Nummer 2: Årets spiller i Tippeligaen
Nummer 1: Det store forsvarshåb