EM

Danmarks karakterer mod Australien

Nicklas Bendtner dumpede stort, mens Daniel Agger er EM-klar. Se de danske karakterer i den sidste EM-test.

Stephan Andersen – 4
Tog det, der kom. Dog ikke altid med lige stor overbevisning. Kæmperedning ved Bjellands bommert i 2. halvleg og konstant styrende sit forsvar. Godkendt præstation af Olsens nye nummer 1.

Lars Jacobsen – 3
Del af en knap så aktiv dansk højre side. Anonym i store dele af kampen og blev også sjældent sat i scene af Rommedahl, når han endelig kom med frem.

Simon Kjær – 2
Imponerede ikke i sin sidste test for at overbevise Morten Olsen om, at det endnu er ham, landstræneren skal satse på. Manglende timing i duellerne og lidt for langsom i boldomgangen.

Daniel Agger – 5
Både offensivt og defensivt konsekvent. Ikke bange for at drive bolden frem fra sit midterforsvar, hvilket også gav straffesparket, som han selv eksekverede sikkert

Simon Busk Poulsen – 3
Uortodoks, men kom frem til en del og altid en spilmulighed for Krohn-Dehli. Defensivt giver han for meget plads, er langt fra konsekvent nok og lokkes ofte ud af position.

William Kvist – 3
Ikke tilbage i sin vante form, men var som altid pligtopfyldende som styrmand på midten. Kvist har mere at give af, og det bliver der brug for om en uge.

Niki Zimling – 4
Evigt dirigerende og Danmarks hjerte centralt med hidsige pres. Zimling var manden, der skabte overtalsmulighederne og sørgede for bare lidt flow i det danske spil.

Christian Eriksen – 2
Kun hælafleveringen ved straffesparket på Agger, trækker en anonym Eriksen op. De fleste af Ajax-talentets resterende pasninger lugtede af alibi eller blev sendt ud af banen. Udskiftet i pausen og pustet i nakken af Kahlenberg.

Michael Krohn-Dehli – 3
Startede kampen med flere giftige aktioner, men derfra fusede Krohn-Dehlis kreativitet ud i takt med, at det danske spiltempo sank og sank. Blev dog til en god aktion sammen med Simon Poulsen i 2. halvleg.

Dennis Rommedahl – 2
En typisk Rommedahl-kamp bare uden den forløsning, han normalt får ved oplæg eller scoring. Anonym i samtlige minutter, men stadig en dyb og vigtig trussel for danskerne at have.

Nicklas Bendtner - 1
Trak fint ned i banen og gav spilmuligheder, men for ofte med en alt for dårlig førsteberøring. Tung og sjældent i farlige situationer. Kun én, og den blev brændt med en miserabel afslutning alene med målmanden.

Indskiftere
Andreas Bjelland – 4
En stor fejl var ved at koste for Bjelland efter indskiftningen. Det rettede han dog op på med en scoring og konstant pasningssikkerhed – og giver Olsen hovedbrud i forhold til pladsen som Agger-makker.

Thomas Kahlenberg – 3
Spillede sig ikke ind som sikker starter i stedet for formsvage Eriksen. Idéerne og løbevilligheden var der, men alligevel gav det aldrig kampafgørende situationer.

Jores Okore – 3
Okores første aktion var en fysisk styrkeprøve, som den unge midterforsvarer vandt overlegent. Klarede det vante samarbejde med Bjelland uden problemer.

Tobias Mikkelsen – 2
Kom ind med den selvtillid som FCN og Hjulmand har givet ham. Udfordrede, men lidt for ofte uden effekt.

Daniel Wass - 3
Wass kom ind på sin i Evian kendte plads som venstre back. Meget angrebsvillig, med hurtige fødder og tro på sig selv. Er en god backup for Simon Poulsen.

Jakob Poulsen - Uden for bedømmelse

Morten Olsen – 3
Havde ikke fået sat sit hold op til en kamp, der skulle give EM-tempo i benene. Tog konsekvensen af svagt spillende Christian Eriksen og fik sendt Kahlenberg i kamp. Han gav dog ikke Olsen nogen afklaring på den offensive midtbane-problematik. Til gengæld må Olsens tænke sig en ekstra gang om i duellen Bjelland/Kjær.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladets 0-6-skala, hvor 0 er det laveste og 6 er det højeste.