Superliga

Mike Jensen: Holland er oplagt

Brøndbys Mike Jensen kan godt se sig selv blive et halvt år mere i Brøndby, men ønsker sig videre til eksempelvis hollandsk fodbold.

Om senest et halvt år forlader Mike Jensen Brøndby, hvor han ellers har spillet i stort set hele sit liv. Midtbanespilleren har kontraktudløb, og parterne har ikke kunne blive enige om en aftale, så allerede nu har man meldt ud, at der er lagt op til en afsked til december.

Mike Jensen kan imidlertid allerede blive solgt i sommerens transfervindue, men hovedpersonen selv er ikke afvisende overfor at tage et sidste halvt år i Brøndby.

- Det kan meget vel være, at jeg kommer til at spille i Brøndby kontrakten ud. Det er, hvad Ole Bjur har indikeret, og det er også helt fint for mig. Det er vigtigt for Brøndby at holde lidt kontinuitet, og jeg føler samtidig, at jeg kan give noget videre til de unge. Så Brøndby må gerne presse de sidste dråber ud af mig, siger Mike Jensen til sporten.dk.

Han ser dog frem mod den kommende klubjagt, hvor han håber at komme videre til udlandet.

- Holland er et oplagt sted for mig. Det er en stærk liga på et lidt højere niveau end den danske, hvor fokuset fra omverdenen på samme samme tid er større, siger Jensen.

I interviewet nævner han også, at mellemligaer som Frankrig, Schweiz og Østrig kunne være interessante destinationer.