Spil

Spilforslag til 6'eren

Gambleren ser nærmere på fire spil-forslag til weekendens Premier League-runde, hvoraf tre er Tv-kampe

3 til runden:
Swansea - Fulham under 2,5 mål odds 1,61
Fem ud af Swanseas 7 hjemmekampe er endt med højst 2 mål. INGEN af Fulhams seneste 9 udekampe har budt mere end to scoringer. Det er fristende med et ciffertips på 0-0!

Stoke -Tottenham, Tottenham over 1,5 mål odds 2,00
Spurs åbnede sæsonen med nederlag mod City og United. I de 11 efterfølgende ligakampe har de præsteret mindst to mål hver eneste gang. Stoke har ikke holdt nullet i deres fem seneste hjemmekampe og Tottenham har vundet 2-1 her i de seneste to sæsoner.

Chelsea - Manchester City 1 odds 2,40
De har tabt ude til Napoli. De har tabt ude til Bayern München. På et tidspunkt må et engelsk hold også være i stand til lure Manchester City, og med den uge Chelsea har haft, vil deres selvtillid have fået et gevaldigt løft.

Tv-kampen:
Man. United - Wolverhampton begge hold scorer odds 2,00
Wolves besøgte Old Trafford to gange i sidste sæson og tabte 3-2 og 2-1, mens de vandt hjemmekampen mod United med 2-1, så de ved altså, hvordan man scorer mod dem. Der er scoret mindst tre mål i Wolves' seks seneste kampe, og i fem af disse har begge hold scoret. Det samme har begge hold præsteret i fire af Uniteds fem seneste kampe, og uden Vidic er forsvaret klart mere skrøbeligt.

Alle odds findes her