Esbjerg: Flere spillere på vej
Illustration
Superliga

Esbjerg: Flere spillere på vej

Esbjerg har stadig brug for én eller to spillere til at supplere truppen. 

Her til formiddag offentliggjorde Esbjerg fB, at klubben har hentet Jens Berthel Askou i Vejle, men man skal stadig bruge flere spillere på vestkysten.

De forsvarende pokalvindere skal bruge én eller to spillere mere, inden transfervinduet lukker.

- Med Jens Berthel Askou fik vi en god profil til bagkæden, hvor vi ellers var lidt sårbare. Men vi skal i hvert fald have en spiller til offensiven. Om det så er en kantspiller, angriber eller offensiv midtbane, afhænger lidt af, hvilke muligheder vi har, siger Niels Erik Søndergård, der er en del af den sportslige ledelse i Esbjerg, til tipsbladet.dk.

Der er dog ikke nogle konkrete forhandlinger i gang, selvom klubben har 'et par spillere på blokken'.

Fotbollskanalen skrev i går, at Esbjerg var interesserede i Daniel Theorin fra svenske Hammarby, men det billede kan Niels Erik Søndergård ikke genkende. 

- Det har jeg ikke hørt noget om. Det er første gang, jeg hører om det, siger han.

Selvom de ikke henter Theorin i Sverige, har Esbjerg stadig mulighed for at kvalificere sig til Europa League, og det kan måske sætte yderligere gang i transferaktiviteterne. 

- Jeg vil ikke afvise, at vi handler ind, hvis vi kvalificerer os. Men samtidig ved vi også, at vi skal slå nogle rigtig dygtige hold, så det er ikke noget, vi sætter næsen op efter, siger Niels Erik Søndergård.