FCN-forsvarer har fået selvtilliden tilbage
Illustration
Superliga

FCN-forsvarer har fået selvtilliden tilbage

Pascal Gregor glæder sig over, at han har fået masser af spilletid i denne sæson. 

FC Nordsjælland stillede i den forgangne weekend med et ungt stopper-par i midterforsvaret, idet både Andreas Maxsø og Pascal Gregor var foretrukket blandt de startende 11. 

Maxsø har tidligere på ugen udtrykt glæde over spilletiden, og nu følger Pascal Gregor trop. Den unge forsvarsspiller er startet inde i otte af sæsonens 12 kampe i Superligaen, og Gregor nyder tilliden fra trænerteamet. 

- Det har været dejligt og fedt med spilletid. Træneren har tiltro til mig, og vi har fået resultaterne. Så det er ekstra dejligt. Det gik godt i pokalkampen ( mod Næsby, red.), og så havde Ivan Runje lidt problemer. Så greb jeg chancen og har fået selvtilliden tilbage, siger Pascal Gregor til Frederiksborg Amts Avis. 

Pascal Gregor håber, at han kan holde fast i sin plads i forsvaret. 

- Jeg prøver at være klar til træning hver gang, presse på og så præstere, når muligheden byder sig. Men det er gået meget hurtigere, end jeg regnede med. Jeg havde ikke troet, jeg kunne få så mange kampe, men bare at jeg kunne bruges her og der, hvis det var. Men jeg føler mig også god nok til at kunne være med, siger han. 

FC Nordsjælland møder FC Midtjylland i lørdagens Superliga-kamp i Farum.