Torgeir Børven: Alle døre er åbne
Illustration
Skandinavien

Torgeir Børven: Alle døre er åbne

Norsk TV2 meddelte i weekenden, at Torgeir Børven har bestemt sig for at tage til Twente, men han siger selv, at FC Nordsjælland stadig er inde i billedet.

Torgeir Børven skal beslutte, om han vil gå i slutforhandlinger med Twente eller FC Nordsjælland, og norsk TV2 skrev i weekenden, at den 22-årige angriber har besluttet sig for, at Twente skal være hans nye klub. De skrev sågar, at han var til stede på stadion, da Twente lørdag mødte Go Ahead Eagles i Æresdivisionen. Nordmanden understreger dog, at han endnu ikke har besluttet sig.

- Alle døre er stadig åbne, og FC Nordsjælland er derfor også stadig inde i billedet. Jeg kan ikke sige præcis, hvornår det bliver afklaret, men jeg forventer, det bliver før jul. Jeg kan ikke sige så meget mere om det end det, siger Børven til tipsbladet.dk.

Dermed afviser han også at afsløre, om oplysningerne om, at han var i Holland i weekenden stemmer, men han vil dog gerne fortælle, at han var i Oslo, da tipsbladet.dk fangede ham over mobiltelefonen tidligere på dagen.

I følge den norske tv-station er FC Nordsjælland blevet meddelt, at Torgeir Børven har besluttet sig for ikke at gå videre i forhandlingerne med Farum-klubben