Marvin Pourié: Jeg kom, så og sejrede
Illustration
Benelux

Marvin Pourié: Jeg kom, så og sejrede

Den udlejede FCK'er har efter tre kampe hos Zulte-Waregem spillet sig i pokalfinalen og scoret sit første mål.

Marvin Pourié er sendt til Zulte-Waregem, hvor han indtil sommer skal forsøge at score mål og hente sejre nok til, at enten belgierne betaler frikøbsklausulen og henter ham permanent, eller at FC København ser muligheder i tyskeren.

Starten har været god, og Pourié er gået direkte ind i startopstillingen. Endda med det mål, der endte med at blive det afgørende i Zulte-Waregems samlede semifinalesejr over Gent i pokalturneringen.

- Du kunne sige, at jeg kom, så og sejrede. Nej, jeg er ikke alvorlig. Det var en god start. Jeg var kun to uger inde i min opstart med FC København, og folk, der kender dansk fodbold, ved, at de forbereder sig indtil marts. Jeg blev kastet direkte ind i kampene, og jeg har solgt mig selv dyrt og spillet klogt, siger Marvin Pourié til Westfälischen Anzeigers.

Den tyske angriber har efter to pokalkampe og en enkelt ligakampe allerede noteret sig nogle forskelle mellem livet som angriber i Danmark og i Belgien.

- Der er en verden til forskel. Tempoet i Belgien er meget højere, kampene er mere intense. Belgien ligger ikke for ingenting nummer fire på verdensranglisten. Stadions er altid fulde. I FC København var det kun sådan i Champions League, siger Pourié.

Han har altid været selvtillidsfuld, og Pourié er da heller ikke taget fire måneder til Zulte-Waregem for sjov. Han vil have titler med hjem til København, hvis det skulle blive til et gensyn med FCK til sommer.

- Jeg vil vinde The Double. Andenpladsen er den først taber. Cup-finalen kan give os et boost inden slutspillet. Vi vil vinde finalen, jeg vil vinde finalen. Det giver mig det der ekstra, når jeg skal tilbage til FCK til sommer. Jeg skal tilbage i juni, og så vil jeg ankomme med et kæmpestort smil, siger Pourié.