Silkeborg fik skovlen under Hobro
1. division

Hobro kunne have taget et gigantisk skridt mod Superligaen torsdag aften, men kiksede hjemme mod Silkeborg, der vandt 1-0.

Hobro har undervejs i denne sæson taget mange hop mod Superligaen, men i dag kunne nordjyderne have taget et decideret kvantespring, da holdet havde besøg af Silkeborg.

Før dagens kamp indtog Silkeborg netop den tredjeplads i ligaen, som Hobro hele tiden skal måle sig efter, og Superliga-nedrykkerne havde ni point op til det suveræne tophold. Det vil sige, at Hobro med en sejr kunne have øget afstanden til 12 point ned til den plads, der ikke medfører oprykning – nogle vil nok kalde det en lillebitte nordjysk matchbold.

For noget nær første gang i denne sæson måtte Hobro dog sande, at træerne trods alt ikke vokser ind i himlen. Silkeborg vandt således udekampen 1-0, hvilket betyder, at holdet reducerer afstanden op til Hobro til seks point, ligesom SIF'erne rykker forbi Horsens og op på andenpladsen i tabellen.

Efter en målløs 1. halvleg faldt afgørelsen efter 67 minutter, da Silkeborgs topscorer Morten Beck Andersen dukkede op, udnyttede en stor forsvarsfejl af Hobro og scorede kampens eneste mål.

Hobro spiller også topkamp i næste runde, hvor holdet møder AC Horsens på udebane.