Hernandez hylder Mata i storform
Illustration
Premier League

Hernandez hylder Mata i storform

Javier Hernandez hylder Juan Matas storform i de seneste kampe, hvor han for alvor har vist sit værd for Manchester United.

Juan Mata har for alvor fået styr på præstationerne efter en lidt svær start i Manchester United-trøjen. Spanieren havde indledningsvist efter sit skifte fra Chelsea i vinter kvaler med at få spillet til at blomstre, men de seneste to kampe har Mata imponeret med mål og oplæg med sejre over Aston Villa og senest Newcastle.

Klubbens angriber Javier Hernandez mener også, at Matas indflydelse er blevet langt større på det seneste.

- Det er utroligt. Man kan se, at han bliver en meget vigtig spiller for klubben. Han blev nødt til at tilpasse sig den måde, som vi spiller på, og den måde, som manageren vil have, at vi spiller på. De seneste kampe har han dog gjort det fint, men målet mod Aston Villa gav ham en masse selvtillid, og nu kan man se, hvad han er i stand til med oplæg, frispark og mål, så han er en meget vigtig og klog spiller, siger Hernandez til Manchester Uniteds hjemmeside.

Juan Mata må dog tage til takke med en siddeplads til Manchester Uniteds returopgør i Champions League mod Bayern München på onsdag, da han tidligere har optrådt for Chelsea i turneringen i denne sæson.

Manchester Uniteds 4-0-sejr over Newcastle betyder, at de på sjettepladsen har seks point op til Everton.