Sloth ser frem til stor Leeds-udfordring
Illustration
Superliga

Sloth ser frem til stor Leeds-udfordring

Casper Sloth, der netop er skiftet til engelske Leeds, ser frem til udfordringen i klubben, der længe har været interesseret i ham.

Casper Sloths skifte gik officielt igennem mandag, da både AGF og Leeds bekræftede transferen, der sender danskeren til Championship-klubben. Allerede samme dag var Sloth igennem den første træning i Leeds, og det er en meget tilfreds Sloth, der har taget skiftet til England.

- Jeg er rigtig glad for, at tingene er faldet på plads med Leeds. Det er en stor klub med stolte traditioner, som har været en tur nede og vende, men nu er på vej tilbage. Jeg glæder mig virkelig til at være en del af det projekt, siger Casper Sloth til Århus Stiftstidende.

Han siger selv, at han i et stykke tid har været klar over interessen fra Leeds, men også et par franske klubber har været på banen. Han er dog glad for den type fodbold, som han kommer til at spille i Leeds.

- Spillet er ikke længere så fysisk som det har været tidligere. Der bliver ikke bare tonset på med lange bolde fremad banen. I Leeds vil man gerne spille fodbold og det tiltaler mig meget, siger Sloth videre.

Leeds spiller kamp onsdag aften mod Bradford City i den engelske ligacup.