Tysk topklub jagter Lasse Schöne
Illustration
Benelux

Tysk topklub jagter Lasse Schöne

Bundesligaens aktuelle nummer to, Borussia Mönchengladbach, kædes sammen med Lasse Schöne.

Tiden i Ajax Amsterdam har været et personligt triumftog for Lasse Schöne, der i sidste sæson blev kåret som årets spiller hos de hollandske mestre og også i denne sæson er startet stærkt for hovedstadsklubben - ikke mindst i Champions League. Og danskerens succes er langtfra gået ubemærket hen.

Flere klubber har været sat i forbindelse med Lasse Schöne, der har under et år tilbage af sin kontrakt med Ajax, og nu er endnu et interessant klubnavn dukket i feltet over påståede Schöne-bejlere. 

Således forlyder det i flere medier - heriblandt tuttomercato - at Borussia Mönchengladbach viser interesse for den danske landsholdsspiller. Gladbach er kommet flot fra start i denne sæson og kan lige nu kalde sig reel førsteudfordrer til mægtige Bayern München. Gladbach indtager således andenpladsen i Bundesligaen med fire point op til Bayern og kan fortsat bryste sig af at være ubesejret.

Gladbach råder over Bundesligaens næstmest scorende spiller i form af Max Kruse og ser altså angiveligt Lasse Schöne som en fin medspiller til den målfarlige angriber.

Borussia Mönchengladbach spiller i næste runde topkamp mod Bayern München.