Mourinho afviser transferaktivitet til januar
Illustration
Premier League

Mourinho afviser transferaktivitet til januar

Chelsea har den perfekte balance i truppen, og derfor skal klubben hverken købe eller sælge til januar ifølge Jose Mourinho.

Jose Mourinho er en meget tilfreds mand for tiden. Det kan man egentlig godt forstå, for London-klubben er fløjet af sted i Premier League og har i øjeblikket seks point ned til Southampton på andenpladsen og hele otte point til de forsvarende mestre fra Manchester City.

De gode resultater skyldes en trup med en perfekt balance, og det har Chelsea-manageren ikke i sinde at ødelægge ved at købe eller sælge spillere i det kommende transfervindue.

- For mig er dette den perfekte situation. Jeg ønsker ikke, at nogen skal smutte, og jeg ønsker ikke, at nogen skal komme ind. Vi startede vores projekt på denne måde, og sådan skal det fortsætte, siger Jose Mourinho ifølge Daily Mail.

Mourinho erkender, at Chelseas konkurrenter meget vel vil gå ud og forstærke sig til januar, men det bekymrer ikke den karismatiske portugiser.

- Hvis de andre hold handler i januar, så er det bare godt for dem. Det har jeg ikke noget problem med. Jeg vil ikke bruge det som undskylning, at det og det hold har brugt 30 millioner pund mere. De kan gøre, hvad de vil, og forhåbentlig går alt efter planen, så vi ikke er nødsaget til at hente noget til januar, lyder det fra Mourinho.

Chelsea skal forsøge at skabe yderligere afstand i toppen af Premier League, når Mourinhos mænd søndag gæster Sunderland.