Nu må de snart spille professionelt igen i Grækenland
Foto: Polfoto
Generelle

Nu må de snart spille professionelt igen i Grækenland

Den græske regering havde suspenderet professionelt fodbold på ubestemt tid, men nu er der blødt lidt op, og klubberne kan spille igen i næste uge.

Der var voldsomme scener på tilskuerpladserne, da Panathinaikos søndag havde besøg af rivalerne fra Olympiakos. Kampen blev vundet af hjemmeholdet, men vil blive husket for den voldsomme ballade uden for banen, og det fik efterfølgende den græske regering til at suspendere professionelt fodbold på ubestemt tid i Grækenland.

Det var tredje gang i sæsonen, at der blev suspenderet i Grækenland, og denne gang valgte den græske regering at gøre det på ubestemt tid, i alle de professionelle rækker, fordi de to klubbers ledelse også kom i infight i tirsdags. Meldingen kom onsdag, men nu er der blødt lidt op, for den græske regering har valgt kun at suspendere den bedste række frem til i næste uge, så bolden altså igen kan rulle i Grækenland.

På onsdag vil regeringen revurdere situationen, og for at der kan spilles i den bedste række, skal der stilles sikkerhed for, at der ikke bliver ballade igen.

- Under de nuværende omstændigheder er det umuligt, at der kan spilles fodbold i den bedste græske række i weekenden, siger vicesportsminister Stavros Kontonis ifølge BBC.

Han uddyber med, at der suspenderingen vil fortsætte, hvis der ikke kommer nogle nye sikkerhedsforanstaltninger.