Newcastle-manager bønfalder spillere før gys
Foto: Dominic Lipinski/Polfoto
Premier League

Newcastle-manager bønfalder spillere før gys

Newcastle United skal overleve i Premier League for at sikre, at utallige lokale ikke står arbejdsløse, lyder det fra manager John Carver.

Søndag venter et gys af de helt store, når Newcastle hjemme tager imod West Ham United. Hjemmeholdet har haft en skidt sæson, og er i sidste spillerunde i fare for at tage turen ned til den næstbedste engelske række. En tur som klubben tidligere har været på, og dette fik store konsekvenser for en stor del af staben. Af samme grund er der panik at spore i Newcastle-lejren forud for opgøret. 

Især manager John Carver er rystende nervøs inden hjemmekampen. Han understreger, at en nedrykning ikke vil være til at bære for hverken klub eller by, mens man har taget alternative metoder i brug i kampen for at sætte holdet optimalt op. Her er meldingen klar - Der er ikke nogen ekstra chance: 

- Jeg kan slet ikke klare at tænke på nedrykning. Jeg har set på meget af det, der er sket i fortiden, og det er ikke rart. Hvis vi rykker ned, vil det ikke være til at bære for klubben. Desuden ved jeg ikke, hvor lang tid det ville tage at komme sig ovenpå det, siger John Carver til Daily Mirror og fortsætter: 
 
- Jeg prøver på ikke en gang at tænke på det. Det hele handler om, at vi redder os i sidste runde. I de seneste ti kampe, har vi ikke været gode nok, og dette kan vi ikke løbe fra. Der er dog ikke nogle ekstra chancer nu. Det er alt eller intet. Jeg bragte hele vores stab med til det møde, vi havde med spillerne i denne uge. Der er skrækkeligt mange gode lokale mennesker, der har været her længe. Mange af deres venner har mistet jobbet i den seneste tid. Jeg gjorde det, fordi det nogle gange kan være en motivation for spillerne. Jeg kan slet ikke forstå, at vi står i denne situation. Jeg har bedt spillerne om at slukke deres computere og ikke være på sociale medier. De skal se wrestling eller noget i den stil, men fodbold skal de holde sig fra, udtaler Carver.
 
Newcastle United er to points foran Hull City før sidste runde. De to øvrige mandskaber under stregen kan ikke hente Carver´s mandskab. Mens Newcastle hjemme møder West Ham, tager Hull City imod Manchester United.