Dagens Spilforslag - Kan Japan fortsætte?
Spil

Dagens Spilforslag - Kan Japan fortsætte?

Dagens Spilforslag ser nærmere på ikke færre end fem udfald ved kvindernes VM-slutrunde i Canada, hvor de to sidste kvartfinaler afvikles lørdag

Lørdag 22.00
Australien (k) - Japan (k) under 2,5 mål, 39 units
Odds 1,53 Bet365

Dagens Spilforslag var lettere vrissen, da Japan lukkede en scoring ind i det 90. minut i onsdags, fordi det ødelagde nattens væddemål, istedet for at indskuddet i det mindste kom retur, men det skal ikke afholde os fra at satse på en målfattig kamp af japanerne igen.

Fem af deres seneste syv kampe er gået under tre scoringer. Fire af disse har de faktisk vundet 1-0, og samtidig kan jeg umuligt forestille mig, at Australien ændrer taktik efter deres kæmpe triumf mod Brasilien i 1/8-delsfinalen, hvor de sejrede 1-0 på en scoring i det 80. minut.

Deres seneste tre kampe ved denne slutrunde endte 2-0, 1-1 og 1-0, og den seneste gang disse to mødtes var det Asian Cup sidste år, hvor Japan sejrede 1-0.

Hent din bonus på 1000 kroner her

MERE KVINDE-VM!

Lørdag 22.00
Australien (k) - Japan (k) X, 17 units
Odds 3,50 Unibet

Japan har efterhånden vundet syv kampe i træk, men de skærer den lige til stregen hver gang, må man sige, da de seneste seks sejre alle har været på ét overskydende mål. Hvor længe kan det blive ved at vippe til deres side?

Her møder de en defensiv, som i deres 1/8-delsfinale holdt Brasilien fra fadet, og som ved Asian Cup sidste år spillede først uafgjort, får derefter at tabe 1-0 til Japan, så krydset ligger måske ikke så langt væk, som odds 3,50 kunne indikere?

Japan måtte igennem to gange forlænget spilletid på deres vej til titlen for fire år siden. Er det et spørgsmål om tid, før de atter må på overarbejde?

Søndag 01.30
England - Canada X, 19 units
Odds 3,10 bet365

England - Canada under 2,5 mål, 42 units
Odds 1,44 bet365

England - Canada under 2 mål, 34 units
Odds 1,77 bet365

To af Canadas fire kampe ved denne slutrunde er allerede endt uafgjort, hvorfor krydset med garanti ikke er særligt langt væk, når der nu er en semifinale på plads. Den giver de ikke køb på frivilligt her på hjemmebane, men England er også høje på selvtillid efter tre sejre i træk.

England har i øvrigt vundet deres seneste tre kampe med 2-1, men tilbage i maj mødte de Canada i en venskabskamp, hvor de tabte 0-1, og der ruttes sandt for dyden ikke med scoringerne hos Canada. 

Af deres seneste 10 kampe sluttede to med to scoringer. RESTEN bød højst på ét mål!