Stor hyldest til Santander: På sydamerikansk allstar-hold
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Superliga

Stor hyldest til Santander: På sydamerikansk allstar-hold

Den nye FCK-angriber Federico Santander har fået plads på Turneringens Hold ved Copa Libertadores.

Federico Santander har ikke været i FC København i ret lang tid, men det er tydeligt, at forventningerne blandt fansene er høje til den paraguayanske angriber, der er kommet til de danske mestre for et beløb i omegnen af 20 millioner kroner.

Og på papiret har FCK-fansene i høj grad også noget at have deres forventninger i. Det er nemlig noget af en profil, der er checket ind i den danske hovedstad.

Torsdag scorede Santander sit første mål for FCK mod Jablonec, men det rakte ikke langt, da danskerne alligevel blev ekspederet ud af Europa League. Efter kampen modtog Federico Santander dog en melding, han med garanti har fundet en smule trøst ved. Han har nemlig fået en plads på Turneringens Hold ved Copa Libertadores, som er den sydamerikanske pendant til Europas Champions League.

Inden skiftet til FCK tørnede Federico Santander ud for Guarani, der nåede semifinalen i turneringen, og undervejs i Copa Libertadores scorede Santander seks mål, hvilket rakte til en fjerdeplads på topscorerlisten – og altså en plads i angrebet på Allstar-holdet sammen med blandt andre turneringens topscorer Gustavo Bou.

Federico Santander har tegnet en fem-årig kontrakt med FC København.