Bayern forlænger med Thiago
Bundesliga

Bayern forlænger med Thiago

Thiago har været plaget af skader i Bayern München, men har nu forlænget sin aftale frem til 2019.

Forventningerne var høje, da Bayern München i 2013 hentede Thiago Alcantara til klubben. Her kom han til Bundesligaen fra FC Barcelona, men i den bedste tyske række har midtbanespilleren kæmpet med skader i flere omgange. Når han har været fit, har det dog for alvor set lovende ud, og dette vælger sydtyskerne nu at belønne.

Rygterne om en forlængelse har stået på, selvom Thiago har kontrakt frem til 2017. Torsdag kunne FC Bayern så meddele, at man smider yderligere to år på spanierens kontrakt, og det er en beslutning, der skaber glæde hos Bundesliga-mestrene:

- Vi er meget glade og taknemmelige for, at Thiago har valgt at underskrive en lang aftale med os her i Bayern München. Han er en ung spiller med et stort potentiale, der har fremtiden foran sig, mens han er en vigtig brik for holdet. Ikke mindst i forhold til fremtiden, hvor vi har store forventninger til ham, siger Bayern-boss Karl-Heinz Rummenigge til klubbens hjemmeside i forbindelse med offentliggørelsen.

Thiago Alcantara har spillet 25 Bundesliga-kampe for Bayern München i sine to år i klubben, hvor han har scoret to gange. I disse optrædener har den 24-årige profil dog imponeret stort, og betragtes af mange som den næste helt store stjerne i den tyske klub.