FCK-back før derby: Det bliver en fed kamp
Foto: Tipsbladet
Superliga

FCK-back før derby: Det bliver en fed kamp

Peter Ankersen ser frem til det første derby som FCK-spiller.

Den første gang er altid noget særligt. 

Det gælder også i kampene mellem FC København og Brøndby, for det såkaldte københavnerderby er en speciel kamp, og derfor er det også specielt, når en spiller skal være med i opgøret for første gang. I FC København er Peter Ankersen en af de spillere, der står foran sit første derby. Han glæder sig.

- Jeg glæder mig og ser frem til det. Jeg har hørt meget om det, og jeg har set kampene i fjernsynet, da jeg spillede i Danmark sidst. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg håber, at jeg kommer til at spille. Jeg tror, det bliver en fed kamp, siger Peter Ankersen til tipsbladet.dk.

Han mener, at FCK er godt rustet til kampen mod Brøndby.

- Vi står rigtig godt. Vi har fået godt styr på det defensive. Vores angribere er begyndt at score mål, og vi har set skarpe ud i begge ender, siger han.

FC København ligger lige nu nummer et i Superligaen med samme pointtal som FC Midtjylland. Ankersen ser gode muligheder for at beholde førstepladsen. 

- Det er lidt op til os selv. Vi har en så god trup, at vi kan tillade os at sige, at vi skal være danske mestre. Det er også vores klare mål. Vi har forventninger om at vinde hver kamp, men indtil videre er det gået bedst, når vi har taget en kamp ad gangen. Det skal vi fortsætte med, og derfor fokuserer vi på kampen på søndag, siger Peter Ankersen.