Van Gaal indrømmer: United keder også mig
Foto: Jon Super/Polfoto
Premier League

Van Gaal indrømmer: United keder også mig

Fans og medier har sagt det i månedsvis, og nu følger Manchester United-manager Louis van Gaal trop. Hans hold keder også indimellem ham.

Da Manchester United i lørdags vandt en smal 1-0-sejr over League One-holdet Sheffield United, var hjemmebanefansene undervejs ganske utilfredse. De kedede sig, og de jublede ironisk, når United-spillerne endelig skød på mål.

Det var den foreløbige kulmination for de i stigende grad frustrerede fans, der savner underholdning, når de ser deres yndlingshold spille. Samme kritik har gået igen i medierne i flere måneder, og det tyder på, at manager Louis van Gaal nu også er enig. 

- Der er kampe, som jeg har nydt rigtig meget. Mod Chelsea nød jeg det, men resultatet var 0-0, og vi kunne have tabt. Der er også kampe, hvor jeg keder mig meget eller er vred, fordi vi ikke bringer vores modstanderes forsvar ud af organisation, men sådan er fodbold. Det er ikke hver kamp, at alle klubber spille fantastisk; fodbold, der tiltrækker folk, siger Van Gaal ifølge en række engelske medier.

Tirsdag aften møder hans troppen bundholdet Newcastle. Faren for flere ironiske klapsalver er igen til stede, men Van Gaal mener, at det er glædeligt, at fansene udtrykker sig.

- De har været ironiske, men det er et udtryk fra fansene, og det er godt. Spillerne var frustrerede, og fansene var frustrerede. Men fansene skal også vide, at vi ikke altid kan spille fantastisk fodbold, og det var også tilfældet i tidligere tider, hvor det ikke skete. Beklager, men sådan er det.