Medie: Benitez interesseret i Newcastle-job
Foto: Polfoto/Mike Egerton
Premier League

Medie: Benitez interesseret i Newcastle-job

Den tidligere Real Madrid- og Liverpool-manager Rafael Benitez har indikeret, at han er interesseret i Newcastle-jobbet.

Rafael Benitez har holdt pause fra jobbet som fodboldmanager siden han blev fyret fra jobbet som Real Madrid-manager i januar, og af flere medier nævnes han som en mulig erstatning til den pressede Newcastle-manager Steve McClaren. 

Tre medlemmer af klubbens bestyrelse - direktør Lee Charnley, chefscout Graham Carr og klubbens ambassadør Bob Moncur - mødtes angiveligt mandag aften uden McClaren for at diskutere klubbens fremtid og klubben har sidenhen spurgt mulige erstatninger ind til jobbet. 

Den tidligere Everton og Manchester United-manager David Moyes og Liverpools tidligere manager Brendan Rodgers er også blevet sat i forbindelse med jobbet. 

Kilder fra Newcastle har fortalt mediet Press Association, at der kan være væsentlige udviklinger de næste 24 timer, men trods for rygter omkring hans fremtid var det McClaren, der stod for træningen onsdag morgen. 

Ender det med, at McClaren bliver fyret eller forlader St. James' Park er Rafael Benitez en mulighed. Han skulle ifølge Press Association have indikeret over Newcastle, at han ville være interesseret i jobbet.