Brasilien heldige med et point mod Paraguay

Først i dommerens tillægstid fik Dani Alves udlignet til slutresultatet 2-2 for Brasilien.

Det var lige ved at ende med en kæmpe skuffelse for de brasilianske storfavoritter i VM-kvalifikationskampen mod Paraguay.

Forinden havde Paraguay været foran 2-0 på hjemmebanen i Asuncion, da Dario Lezcano var kommet først på et indlæg kort før pausen.

Den brasilianske landstræner satte derfor Hulk på banen i stedet for Fernandinho i pausen, men lige lidt hjalp det, da værterne fordoblede deres førring tre minutter senere.

Edgar Benitez modtog bolden på kanten af feltet og lagde den sikkert forbi Allison i Brasiliens mål.

Efter en times spil fik Brasiliens Gil et mål underkendt, men ti minutter før ti kom brasilianerne fortjent tilbage i kampen, da Hulk huggede til fre 25 meter og Ricardo Oliveira kunne sende returbolden i nettet.

To minutter inde i overtiden kunne Dani Alves så dreje kuglen over i det modsatte hjørne fra sin position i feltet og sikre Brasilien det ene point.

Med det uafgjorte resultat er Brasilien nu nummer 6 i Sydamerikas VM-kvalifikation, der tæller 10 hold.

Andetsteds sendte Edinson Cavani Uruguay op på førstepladsen, da han scorede kampens eneste mål mod Peru.

Argentina slog Bolivia 2-0 på mål af Gabriel Mercado og Lionel Messi på straffespark.