Stückler med blod på tanden: Spiller lidt for fremtiden
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Polfoto
Superliga

Stückler med blod på tanden: Spiller lidt for fremtiden

Angriber Daniel Stückler har kun et halvt år igen af sin aftale med Brøndby, og aktuelt er der ikke dialog med klubben fra Vestegnen.

Det er to og et halvt år siden, at angriber Daniel Stückler blev hentet til Brøndby fra Lyngby, og i foråret kan man vel tale om, at Stückler fik et lille gennembrud på Brøndby-holdet. Seks indhop fik han i Superligaen, og i dén ene kamp, Daniel Stückler startede på banen, scorede han i. Det var mod Randers.

Men mere vil have mere. Sådan er det med en ung spiller, der for første gang for alvor kan dufte succes og spilletid på førsteholdet.

- Jeg har super meget blod på tanden. Jeg fik fint med spilletid i foråret og fik også scoret et mål, så for mig var det et godt forår. Ja, jeg har super meget blod på tanden, og jeg havde svært ved at vente på at komme ud (og træne, red.) igen, siger Daniel Stückler til tipsbladet.dk.

Angriberen, 19 år, har kun seks måneder igen af sin aftale med klubben fra Vestegnen, så han står i en position, hvor han ikke ved, hvad der skal ske. Det er derfor et vigtigt efterår for angriberen, der har meget at bevise.

- Man spiller vel altid lidt for fremtiden. Nu har jeg et halvt år igen, så må vi se, hvad der sker. Jeg ved det ikke, siger Stückler og forklarer:

- Men vi er ikke i dialog aktuelt. Jeg spiller bare, så må vi se, hvad der sker. Det er sådan noget min agent tager sig af.

Daniel Stückler, der har 42 U-landskampe, får en chance for at komme på holdet i Brøndby denne sommer. Med en ny træner starter alle på nul, og alle har en chance for at komme i betragtning. Specielt med Zorniger, der kommer med en masse nye ideer.

- Jeg glæder mig helt vildt til denne fase og til at se, hvad Alexander Zorniger bringer med sig af nye ting til holdet, siger han.

Angriberen har i alt noteret sig for otte kampe for Brøndby IF.