Ny i Superligaen: Han er stærk som en okse
Foto: Randers FC
Superliga

Ny i Superligaen: Han er stærk som en okse

Løbende igennem transfervinduet vil tipsbladet.dk sætte fokus på nogle af de nye ansigter, der er kommet til Superligaen med input fra folk, der kender spilleren godt. I dag Marko Mitrovic.

Transfervinduet byder på en række nye spillere i Superligaen. Nogle af dem har været her før, andre er helt nye ansigter, nogle er danske, andre har udenlandsk pas. I denne serie sætter tipsbladet.dk fokus på de nye drenge i Superligaen med input fra et øjenvidne i form af spillere, trænere eller eksperter, der kender vedkommende på den ene eller anden måde.

Denne gang sætter vi fokus på Marko Mitrovic fra Randers FC.

Navn: Marko Mitrovic
Ny klub: Randers FC
Kontrakt: 30.06.2018
Position: Angriber
Alder: 24 år
Tidligere klubber: Malmö FF, Chelsea, Brescia og FC Eindhoven
Seniorkampe/mål i karrieren: 38/5

Sagt ved præsentationen:
Ole Nielsen, sportschef i Randers FC:
- Der er et stort potentiale i Marko, men vi henter ham i første omgang til Randers FC som et supplement til vores kanter. Marko er en teknisk dygtig med fart i støvlerne kombineret med et rigtig godt hovedspil, så jeg ser store muligheder for ham i Randers FC.

Det siger øjenvidnet til tipsbladet.dk:
Pelle Andersson, svensk scout som var tilknyttet Chelsea FC samme tid som Marko Mitrovic:
- Marko er stærk som en okse. Men han har også en fin teknik, og han har en god balance i sit spil. Desuden er han god i luften, og så ved han, hvor målet står. Han har både erfaring fra engelsk, italiensk og hollandsk fodbold, og det tror jeg kommer ham til gavn. Han kan blive rigtig god i Superligaen, hvis han er skadesfri.