Ryan Giggs stopper i Manchester United
Premier League

Ryan Giggs stopper i Manchester United

Rygterne har svirret længe, og nu tager de for alvor til. Ryan Giggs tilbringer i øjeblikket sine sidste øjeblikke i Manchester United. Det skriver BBC.

29 år. 

Så mange år har walisiske Ryan Giggs været en del af Manchester United, men måneder før sit 30 års jubilæum er det slut. I hvert fald for denne gang. Det skriver BBC. 

Den 42-årige tidligere kantspiller havde ellers et år tilbage af sin kontrakt, men nyudnævnte træner Jose Mourinho ser hellere at hans gode ven, Rui Faria, kommer til at udfylde den rolle. 

Ifølge det engelske medie, har klubben og Giggs forhandlet om en ny rolle i klubben, men her har parterne ikke formået at nå til enighed, hvor Giggs har valgt at rykke videre. 

Tidligere har Ryan Giggs været kædet sammen med Swansea fra hjemlandet, og det er derfor ikke en urealistisk tanke, at han nu også søger mod det walisiske Premier League-græs. 

Giggs kom til Manchester United som 14-årig. Tre år senere fik han debut for klubben, og den blev efterfulgt af yderligere 962 kampe. I de kampe vandt Ryan Giggs 13 ligatitler, to europæiske pokaler, og henholdsvis fire FA- samt ligacups.