Månedens Hold i Superligaen - Juli
Foto: Aleksandar Djorovic/Polfoto
Superliga

Månedens Hold i Superligaen - Juli

Hvem gjorde det bedst i juli? Tipsbladet.dk er klar med månedens hold i Superligaen.

 Tredje runde i Superligaen er færdig, og det samme kan siges om juli. Det hedder nu august, og derfor er det tid til at se tilbage på de bedste præstationer fra juli.

Her så vi - holdmæssigt - et FC København-hold i total dominans. Ståle Solbakkens mandskab har vundet 3-0, 4-0 og 4-0 og ligner de kommende danske mestre. Ikke overraskende har FC København-spillere fundet vej til Månedens Hold på tipsbladet.dk. Men det er der også andre, der har.

Som noget nyt har vi besluttet, at begynder en Superliga-runde i eksempelvis juli, men slutter i august - som den netop afsluttede runde - hører hele runden til juli. Så er formalia på plads.

Her er Månedens Hold for juli - sat op i en 4-4-2 opstilling:

Målmand: Robin Olsen, FC København
Har ikke lukket mål ind i de første tre kampe af Superligaen. Godt nok kommmer modstanderne heller ikke til mange chancer mod FCK, men Robin Olsen tager sig af det, der kommer. Har væreet meget sikker for FCK.

Højre back: Peter Ankersen, FC København
FC København har ikke lukket mål ind i de første tre runder i Superligaen, og Peter Ankersen har været glimrende frem i banen, hvor han med assists har været vigtig for FCK. Har to gange været på Rundens Hold.

Central forsvarer: Patrick Banggaard, FC Midtjylland
Har fået chancen fra start i FC Midtjyllands forsvar, og Patrick Banggaard har grebet den. Har været god og har i de sidste to kampe ikke lukket mål ind. Er samtidig en trussel ved dødbolde.

Central forsvarer: Niklas Backman, AGF
Han blev godt nok sat på plads af Jung-Bin Park, men Niklas Backman tog revanche senere i opgøret mod Viborg. Selv om AGF ikke har holdt nullet endnu, har Backman været fremragende i AGF's forsvar.

Venstre back: Filip Novak, FC Midtjylland
Vel nok Superligaens mest offensive back. Novak kommer altid med frem og befinder sig nogle gange som forreste mand. Novak scorede mod FC Nordsjælland, og han har fået en god start på sæsonen for FCM.

Højre midtbane: Andrew Hjulsager, Brøndby IF
Han spiller central midt eller offensiv midtbanespiller for Brøndby, men her på Månedens Hold må Hjulsager lige nøjes med en plads på kanten. Har virkelig været fremragende under Alexander Zorniger og ligner en helt ny spiller

Central midtbane: Frederik Holst, Brøndby IF
Frederik Holst scorer aldrig, men i juli kom han to gange på tavlen for Brøndby IF, der besejrede både Esbjerg fB og Silkeborg IF, inden det blev til uafgjort mod Horsens. Har fået chancen og har grebet den.

Central midtbane: Thomas Delaney, FC København
Superligaens måske bedste spiller svinger fortsat taktstokken hos de danske mestre. Det har han i juli gjort med stor sikkerhed og er to gange kommet på Rundens Hold.

Venstre midtbane: Rasmus Falk, FC København
Strålende start på karrieren hos 'Løverne', hvor den tidligere OB'er har været kampafgørende fra start med mål og assists. Har alle muligheder for at blive en klassespiller. Har to gange i juli været på Rundens Hold.

Angriber: Christian Bassogog, AaB
Et måske lidt overraskende valg, men Christian Bassogog har været et spændende bekendskab i Superligaen og i AaB.  Har en uhyggelig fart og har med mål og assist fået en god sæsonstart.

Angriber: Vaclav Kadlec, FC Midtjylland
Superliga-topscorer sammen med Kasper Kusk og Andrew Hjulsager. Tjekken var skadet det meste af foråret, men nu er han tilbage og er startet sæsonen med mål. Senest scorede han to gange mod Silkeborg.