Gladbach kæmper for at købe 'AC' fri af Chelsea
Champions League

Gladbach kæmper for at købe 'AC' fri af Chelsea

Den danske forsvarsspiller er sammen med Jannik Vestergaard og Borussia Mönchengladbach klar til Champions League-gruppespillet.

Forsvarsspiller Andreas Christensen var med fra start, da Borussia Mönchengladbach onsdag aften vandt med hele 6-1 hjemme over schweiziske Young Boys og dermed sikrede sig kvalifikation til Champions League-gruppespillet.

Og hvis det går, som Gladbach ønsker, kommer Andreas Christensen til at spille mange flere kampe for klubben.

Danskeren er i gang med sit andet år på leje i klubben fra Chelsea, og længe har sportsdirektør Max Eberl haft et ønske om at købe danskeren fri af aftalen med engelske Chelsea. Med Champions League-penge i lommen er den mission nu tættere på end nogensinde, selv om den tyske klub fortsat mangler at finde en aftale med Chelsea.

- Det hele kommer til at handler om, hvordan samtalerne med Chelsea forløber, men vi føler os overbeviste om, at han kommer til at fortsætte her. Det er vigtigt, at han ønsker at være her, og det har han indikeret over for os, sagde sportsdirektør Max Eberl ifølge Sport1, efter klubben sikrede sig adgang til Champions League-gruppespillet.

Prisen mener det tyske medie er omkring 20 millioner euro, og det vil være prisrekord for den tyske klub. Men kvalitet koster, og Andreas Christensen, der fortsat kun er 20 år, har i lidt over en sæson i klubben bevist, at han har alle de rigtige kvaliteter.

Danskeren er i den tyske klub på en lejeaftale, der løber frem til sommer.