Manchester City sejrede sikkert i Agüero-comeback

Manchester City vandt 3-1, da Sergio Agüero vendte tilbage fra karantæne og scorede to kasser.

Sergio Agüero fik oven på at have placeret en albue i smasken på Winston Reid tre kampens karantæne, men lørdag var argentineren tilbage.

Det var han, da Manchester City besøgte Swansea på Liberty Stadium og allerede efter ni minutter var Sergio Agüero på spil.

Han sendte nemlig gæsterne i front, da han efter oplæg fra Bacary Sagna med lethed udplacerede Lukasz Fabianski i Swansea-kassen. 1-0 til City.

Swansea svarede dog hurtigt igen. Gylfi Sigurdsson spillede bolden hen i fødderne på Fernando Llorente, der kom fri og bankede bolden op i højre målhjørne - fuldstændigt uden chance for Claudio Bravo.

Sergio Agüero gjorde det efter 65 minutter til 2-1 på et straffespark, som Neil Swarbrick dømte, efter Mike van der Hoorn ramte Kevin de Bruyne i hovedet med en albue.

Raheem Sterling lukkede kampen efter 77 minutter, da han inde i feltet afdriblede Kyle Naughton og sendte bolden ind bag Fabianski til 3-1.

Med sejren har Manchester City maximumpoint efter seks kampe og fører ligaen suverænt.