Riddersholm: Vi mangler mod og evnen til at arbejde hårdt
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Superliga

Riddersholm: Vi mangler mod og evnen til at arbejde hårdt

AGF-træner Glen Riddersholm var alt andet end tilfreds med sine spillere efter nederlaget til FCK lørdag eftermiddag.

AGF tabte lørdag eftermiddag med 0-2 i Parken til FC København. Det var en kamp, hvor AGF-træner Glen Riddersholm inden kampen havde ændret formation til 3-5-2, og det gik da også fint indtil der var spillet 72 minutter, hvor FCK så kom foran med 1-0.

Dog var Glen Riddersholm meget skuffet over den præstation, som han så hos sine spillere. Det fortalte han i et interview efter kampen med 3+.

- Kampen gik vel som man kunne håbe på på nogle områder. Men vi må også bare sige, at 3-5-2, 4-4-2, 4-1-4-1 eller hvad det nu hedder, det er egentlig ligegyldigt. Jeg er egentlig skuffet over dagens nederlag. Ikke så meget fordi FCK vandt fuldt fortjent, men fordi vi mangler modet og evnen til at arbejde hårdt nok, og så synes jeg ikke, at vi holder de aftaler, som vi havde lavet før kampen. Selvom det er to indskiftere, der afgører det for FCK, der ellers har initiativet, og vi selv har en stor chance ved 0-0, så kan jeg ikke være tilfreds med den samlede præstation, siger Glen Riddersholm. 

Han var da også klar over, hvem der stod med ansvaret for, at det gik sådan.

- Det er et fælles ansvar, og det er mit først og fremmest. Men det er holdet, der skal kunne levere som vi gjorde i onsdags. Det gør vi langt fra, og det er der forskellige årsager til, og én af dem kan jo være - hvis jeg skal tage spillerne lidt i forsvar fysisk - at spiller mod Danmarks to bedste hold indenfor 60 timer. Det er klart, at det kræver sin mand, og derfor kommer vi til at se møre ud, siger AGF-træneren.

AGF er på 8. pladsen i Superligaen efter lørdagens kamp.