Dolberg med flot assist i uafgjort mod Sistos Celta

Ingen af danskerne kom på tavlen, men Kasper Dolberg stod for en flot assist i Ajax' uafgjorte kamp mod Celta.

Hakim Ziyech bragte Ajax foran efter 22 minutter mod et reservespækket Celta-hold. Det gjorde han på en kontra, hvor Kasper Dolberg først laver en tunnel, inden han sender bolden bredt til Ziyech, som let sætter en mand af inden han sparker den fladt ind ved fjerneste stolpe.

Bare seks minutter senere scorede Celta-anføreren Andreu Fontás dog til 1-1 efter en dødbold, som han med ydersiden lobbede over Ajax-keeperen. Det så en smule heldigt ud, men hvis det var bevist, var det ganske fremragende.

Lasse Schöne var ikke rejst med til Spanien grundet en skade, og Daniel Wass startede på bænken. Pione Sistos driblinger kunne dog jævnligt nydes, men det førte ikke til mål i første halvleg.

Tyve minutter før tid scorede Younes et flot mål over for et meget passivt Celta-forsvar. Han modtog bolden helt ude ved sidelinjen, inden han trak ind i banen og fra kanten af feltet havde han ikke nogle problemer med at sparke den ind i sidenettet længst væk.

Daniel Wass blev herefter skiftet ind for Celta, der skulle op og jagte en scoring. Kort efter lykkedes det også for spanierne, da Fabian Orellana scorede en sand drømmekasse - en hurtig vending rundt om Sinkgraven, inden han krøllede den over i det lange hjørne.

I den anden kamp i Gruppe G kom Brøndbys onde ånd, Panathinaikos, foran 2-0 på udebane mod Standard Liege på to mål af Victor Ibarbo. Stillingen holdt dog ikke, da Junior i første halvlegs overtid scorede på straffe og otte minutter før slutfløjtet scorede Belfodil til slutstillingen 2-2.