Polen holdt fast i førstepladsen mod Rumænien

Polen havde ikke de store problemer med at afvise Rumænien og køre en 3-0 sejr hjem.

Polen formåede at holde fast i gruppens førsteplads, da de med en 3-0 sejr over Rumænien spillede sig tre point foran Montenegro på gruppens andenplads. Danmark har dermed fire point op til polakkerne.

Grosicki sparkede polakkerne foran efter 11 minutters spil, og herefter skete der ikke meget i første halvleg.

På trods af, at Polen ikke havde bolden meget mere end Rumænien kom de frem til langt flere skud, og specielt skud, der havde en reel chance for at gå ind.

Det udnyttede superstjernen Robert Lewandowski ti minutter før dommeres fløjte lød, da han fik bolden på kanten af feltet. Her driblede han let forbi for rumænere, inden han sparkede den ind i modsatte side med sit venstre ben. I det 90. minut scorede Bayern-stjernen endnu engang, da han sparkede et straffespark ind.

Det var i øvrigt en kamp, hvor Lewandowski var meget få centimeter fra at blive ramt af fyrværkeri fra tilskuerpladserne.

Brøndbys Kamil Wilczek fik ikke lov at komme på banen i dette opgør.