EfB-allrounder rygtes væk: Jeg håber klubben vil have mig
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

EfB-allrounder rygtes væk: Jeg håber klubben vil have mig

Ifølge JydskeVestkysten er Bjørn Paulsen på vej væk fra klubben. Spilleren selv har dog ikke hørt fra klubben.

Er Bjørn Paulsen allerede på vej væk fra Esbjerg bare halvandet år efter sin ankomst i klubben?

Det spørgsmål er blevet relevant at stille, efter at lokalavisen JydskeVestkysten i sidste uge bragte en artikel, der handlede om vinterens kommende transfervindue. Her er der ifølge avisen lagt op til en stor udskiftning i truppen, og i den pågældende artikel er sat navne på fem spillere, der kan forlade EfB til januar.

En af de nævnte er Bjørn Paulsen, men allrounderen kender ikke til de potentielle planer om en Esbjerg-afsked.

- Det er noget, som en journalist har tænkt over, og jeg tror ikke, at der er noget hold i det. Det er i hvert fald ikke noget, jeg ved noget om. Der er også andre spillere i truppen, der står på den liste, og de har også tænkt: 'Hvad fanden er det?'. Jeg ved ikke noget om det, så jeg har ikke tænkt så meget over det, siger Bjørn Paulsen til tipsbladet.dk.

I JydskeVestkysten lyder analysen, at Bjørn Paulsen hæver en høj løn, hvorfor Esbjerg gerne vil af med ham. Ifølge avisen skulle Bjørn Paulsen have været tæt på et comeback til SønderjyskE i sommerens transfervindue, men dette kan Paulsen ikke bekræfte.

- Hvis Esbjerg vil af med mig, må jeg tage et andet sted hen, men jeg vil gerne være i klubben, og jeg håber, at Esbjerg også vil have mig. Jeg har ikke så meget at sige til det, siger han. 

Da han blev hentet til Esbjerg i sommeren 2015, var Niels Frederiksen lige blevet fyret som træner, og Michael 'Mex' Pedersen var vikarierende chef i klubben. Siden har Jonas Dal både været ansat og fyret i klubben, og nu er Colin Todd cheftræner med Ted van Leeuwen som sportsdirektør. Samtidig har klubben ikke vundet ret mange fodboldkampe.

- Der er sket en masse ting inde og uden for banen, men det er en del af klubbens udvikling. Der skulle ske noget nyt, men vi har ikke fået resultaterne. Det har været en mærkelig tid, men det har også været okay. Jeg har lært meget, og jeg kan godt lide at være her, men når man ikke vinder sine kampe, bliver det også lidt negativt, siger Bjørn Paulsen om sin tid i klubben.

Modgangen har dog ikke gjort, at han fortryder sit skifte til Esbjerg fra SønderjyskE, som siden Paulsens exit har oplevet masser af succes.

- Det har jeg ikke fortrudt. Jeg har lært meget, og jeg har udviklet mig meget – det havde jeg brug for. Det var fint at komme væk fra SønderjyskE, for jeg har prøvet noget nyt, og det har jeg trængt til. Det er fint, at SønderjyskE har succes, for jeg holder stadig af klubben, da det er min barndomsklub. Jeg fortryder ingenting, siger Bjørn Paulsen.

Bjørn Paulsen har kontrakt med EfB frem til sommeren 2019.