Video : Tipsbladet
Superliga

Pourié: Har ikke set noget lignende siden Di Maria

Marvin Pourié har kun flotte ord om Kasper Fiskers præstationer, som han sammenligner med superstjernen Angel Di Maria.

Marvin Pourié var her, der og alle vegne, da Randers i går hentede alle tre point i Superliga-kampen mod Viborg. Ved Randers 1-0-scoring havde han assisten til angrebskollegaen Mikael Ishak, og ved 2-1-målet var det Pourié selv, der sendte bolden over målstregen. 

Den tyske angriber har fundet sit topniveau frem med to mål i de seneste tre kampe, som alle er blevet til sejre for Randers. 

Om sit samarbejde med angrebsmakkeren siger Pourié, at Ishak og ham selv har det godt med hinanden både på og uden for banen. Når snakken falder på Kasper Fisker, så er Pourié ligeledes fyldt med flotte ord.

- Kasper Fisker løber som en sindssyg. Jeg har ikke set noget lignende, siden jeg mødte Angel Di Maria med FCK i Champions League. Det er perfekt at have Fisker til at ligge bag os, og i dag gav han mig også en assist (målet til 2-1, red.), siger Marvin Pourie til tv2oj.dk.

Med de tre sejre i træk er Randers nu nummer tre i Superligaen, hvor de har samme antal point som Brøndby på andenpladsen. Der er dog hele ni point op til FCK, der topper Alka Superligaen.